Libnet.ro
UNICEF

10:31

Dragnea, vorbeste despre dezvaluirile din valiza si cheama DNA

Playtech Playtech,
Dragnea, vorbeste despre dezvaluirile din valiza si cheama DNA

Dupa sedinta PSD, Liviu Dragnea a vorbit despre dezvaluirile RISE Project despre valiza descoperita in Teleorman. Deloc surprinzator, seful PSD nu stie nimic. Pe 3 noiembrie, publicatia RISE Project a prezentat, pe larg, documente pe care le-a obtinut. intr-o valiza descoperita in curtea unui localnic din Teleorman erau mii de documente despre afacerile Tel Drum. continuă pe Playtech

Liviu Dragnea vorbeste despre demisie: Eu nu-i doresc altui coleg sa aiba inconstienta mea sa se lase ciuruit in felul acesta (VIDEO)

Liviu Dragnea a explicat de ce nu si-a dat demisia pana acum de la conducerea PSD, desi s-a plans in ultima perioada ca este supus unor presiuni foarte mari. Pentru a nu pune in pamant si a nu.

Dragnea, despre excluderile din PSD: Tot ce e posibil

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat astazi intrebat daca ar putea avea loc excluderi din partid, ca acest lucru este posibil.

Mihai Chirica, despre excluderile din PSD: O stare de DEMENTA POLITICA. Neacsu e cel care l-a ajutat pe Dragnea sa-l DECAPITEZE pe Ponta

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a reactionat dupa ce Marian Neacsu si Adrian Tutuianu au fost exclusi luni din PSD. Edilul afirma ca s-a ajuns la o stare aproape de dementa politica in PSD si ca.

Mihai Tudose, despre excluderea din PSD a lui Tutuianu si Neacsu: Este o pierdere

Fostul premier Mihai Tudose, sef al PSD Braila, a reactionat, luni, dupa excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, printr-o decizie luata in sedinta Comitetului Executiv.

Dezvaluire socanta despre politistul din Pitesti care si-a impuscat copilul, dupa care s-a sinucis

Un politist la Crima Organizata in Arges si copilul sau de trei ani au fost gasiti morti intr-un apartament din Pitesti. Primele indicii arata ca barbatul si-a impuscat copilul, apoi s-a.

Carti despre tragedia din Colectiv, furate chiar la lansare: Romanul nu se dezminte...

Cartea Arsura umbla dupa trup, o colectie de versuri in memoria victimelor din Colectiv semnata de Viorica Raduta, a fost lansata pe 1 noiembrie, la o librarie Humanitas. La finalul evenimentului,.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )