Libnet.ro
UNICEF

23:45

Eroare sau mobilizare a postacilor PSD? Mai multe conturi de Facebook din Romania nu mai functioneaza, iar unele stiri critice la adresa Guvernului sunt sterse (FOTO)

B1 B1,
Eroare sau mobilizare a postacilor PSD? Mai multe conturi de Facebook din Romania nu mai functioneaza, iar unele stiri critice la adresa Guvernului sunt sterse (FOTO)

Mai multe conturi de Facebook din Romania, fie ale unor publicatii, fie ale unor persoane, se plang joi dupa-amiaza de faptul ca nu mai pot posta nimic pe reteaua de socializare, iar unele dintre postari sunt. continuă pe B1

Dupa declaratiile lui Dragnea privind tentativa de asasinare a sa, mai multe organizatii civice, ntre care Coruptia Ucide si Vedem Just, cer DIICOT nceperea urmaririi penale in rem pentru atentat care pune n pericol siguranta nationala

Mai multe organizatii civice au sesizat DIICOT dupa ce Liviu Dragnea a sustinut ca a fost vizat de o tentativa de asasinat, cerand inceperea inceperea urmaririi penale in rem pentru comiterea faptei de atentat care pune in pericol siguranta nationala. De asemenea, organizatiile le cer procurorilor aa stabileasca daca seful PSD si iubita sa, Irina Tanase, sunt pasibili de a fi savarsit fapta de nedenuntarea unor infractiuni contra securitatii nationale.

DPD Romania: Romanii au trimis cu 50% mai multe colete in strainatate in primele 7 luni ale anului

Romanii au trimis cu peste 48% mai multe colete in strainatate in primele 7 luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit DPD Romania, una dintre cele mai mari companii de curierat expres si coletarie de pe piata locala.

Olt: 17 perchezitii intr-un dosar in care mai multe persoane sunt suspectate ca si-au insusit combustibil din cota lunara alocata unor autospeciale

Saptesprezece perchezitii au fost facute de politistii din judetul Olt intr-un dosar in care mai multe persoane sunt cercetate deoarece, intre 2015 si 2018, si-ar fi insusit combustibil. din cota lunara alocata unor autospeciale. Anchetatorii au pus in executare 16 mandate de aducere, persoanele respective fiind duse la audieri.

ALERTA pe piata farma: Mai multe medicamente CANCERIGENE au fost distribuite in UE

Alerta pe piata farmaceutica din UE. Mai multe medicamente pentru afectiuni cardiace care contin o substanta activa produsa de o companie din China sunt retrase de pe piata Uniunii Europene dupa detectarea.

Ploile au provocat pagube in mai multe raioane din Moldova

Ploile torentiale cu grindina din 18-20 august au provocat pagube in mai multe localitati din tara, transmite IPN. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, in raionul Cantemir, in satul Cania, au fost distrusi 5,2 km de drum, iar in satul Carpesti 0,3 km.

Barbat inecat la Olimp. Steagul rosu a fost arborat pe mai multe plaje

In ciuda avertizarilor salvamarilor, care au arborat steagul rosu pe mai multe sectoare de plaja, turistii se avanta in larg.

UPDATE Un tanar de 18 ani a murit inecat la Olimp. Steagul rosu a fost arborat pe mai multe plaje

In ciuda avertizarilor salvamarilor, care au arborat steagul rosu pe mai multe sectoare de plaja, turistii se avanta in larg.

Mai multe ATACURI asupra politiei din Cecenia: Este vorba despre partizani ISIS

Mai multe atacuri au avut loc, luni, asupra politistilor din Cecenia, in Caucazul rusesc. Liderul cecen Ramzan Kadyrov a scris pe contul sau de Telegram ca cei care au atacat fortele de ordine au actionat sub.

Unul dintre participantii la protestul din 10 august a murit. Barbatul suferea de mai multe boli si a refuzat sa mearga la spital

Un barbat care a primit ingrijiri dupa protestul violent din 10 august a murit, la Spitalul din Alexandria. Cunoscut cu mai multe afectiuni, inclusiv cardiace, barbatul, in varsta de 62 de ani, a fost internat cu.

Reactia Facebook dupa ce postarile mai multor utilizatori au disparut din cauza unei erori

O eroare a Facebook a afectat mai multe conturi ale platformei social media, astfel ca unele mesaje au disparut dupa cateva minute de la publicarea lor de diversi utilizatori, scrie The Independent.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )