Libnet.ro
UNICEF

07:15

EXCLUSIV Claudia Patrascanu rupe tacerea despre familia Badalau. Totul despre camatarie, furt, droguri

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Claudia Patrascanu rupe tacerea despre familia Badalau. Totul despre camatarie, furt, droguri

De un an si patru luni, Claudia Patrascanu 40 de ani) traieste un cosmar! Divortul de Gabi Badalau, fiul baronului PSD Niculae Badalau, se lasa cu acuzatii grave din partea solistei trupei Sexxy. Claudia se lupta ca o leoaica sa obtina custodia celor doi baieti, Nicholas si Gabriel, pe care ii are cu Gabi Badalau. continuă pe Playtech

Claudia Patrascanu, dezvaluiri socante din familia Badalau: sacose de bani, camatari, furt de masini

O noua etapa in procesul de divort si custodie dintre Claudia Patrascanu si Gabriel Badalau s-a derulat joi, 10 decembrie, cand a vut loc o noua infatisare la tribunal. Au fost audiati martorii lui Badalau, adica menajera, iar magistratii au dispus ca barbatul sa faca testul anti-drog.

Mesajele secrete care il incrimineaza pe Gabi Badalau. Claudia Patrascanu a dat totul in vileag

Situatie fara precedent in showbiz-ul romanesc. Dupa ce a fost data afara din sala de judecata de catre magistrati, Claudia Patrascanu nu a mai rezistat si a dat totul in vileag publicand mesajele secrete care il incrimineaza pe Gabi Badalau. Claudia Patrascanu a facut publice mesaje care il incrimineaza pe fostul sot Desi pareau a .

Claudia Patrascanu, atac la adresa familiei fostului sot. Gabi Badalau trebuie sa-si faca testul anti-drog

Claudia Patrascanu face acuzatii grave, dupa ultima infasire in procesul de divort,pe care a avut-o cu Gabriel Badalau. in timpul sedintei de judecata au fost audiati martorii lui Badalau,.

Ce a patit Claudia Patrascanu la tribunal. Momente halucinante, totul e o drama

Calvarul Claudiei Patrascanu continua! Noi momente dramatice si-au facut loc in divortul parca nesfarsit de sotul ei. Ce s-a intamplat in recenta intalnire a celor doi fosti parteneri la tribunal? Claudia Patrascanu, noi momente dramatice la tribunal Divortul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau parca e nesfarsit. Cei doi desi pareau ca au o relatie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )