Libnet.ro
UNICEF

19:00

EXCLUSIV Gabriela Firea a iesit la atac! Cum a tradat-o Simona Gherghe, de fapt, la alegeri. Detalii intime

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Gabriela Firea a iesit la atac! Cum a tradat-o Simona Gherghe, de fapt, la alegeri. Detalii intime

Ruptura dintre vedeta de televiziune Simona Gherghe si senatorul PSD Gabriela Firea pare ireparabila. Cele doua foste colege la Antena 1 au fost bune prietene pret de mai bine de un deceniu, dar lantul de iubire s-a rupt in aceasta toamna, cu putin inainte de inceperea campaniei electorale. Gabriela Firea, in acel moment primar general . continuă pe Playtech

Gabriela Firea continua atacurile la adresa lui Nicusor Dan: Frigusor Ban a scris o compunere dictata

Dupa declaratiile facute in exclusivitate la Antena 3, Gabriela Firea continua sa il atace pe Nicusor Dan. Frigusor Ban a scris o compunere dictata de baietii bogati de la ELCEN, a scris Gabriela Firea intr-o postare pe Facebook. Primarul general al Capitalei, ii reproseaza Gabrielei Firea, ca nu a facut nimic in patru ani, pentru a moderniza reteaua de termoficare din Bucuresti.

GABRIELA FIREA, DESPRE ACUZATIILE LUI NICUSOR DAN PRIVIND FRIGUL DIN APARTAMENTE: O declaratie facuta la disperare

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea catalogheaza drept o declaratie facuta la disperare postarea actualului edil Nicusor Dan in care acesta afirma ca ea este sursa frigului din apartamentele locuitorilor Capitalei.

GABRIELA FIREA: Solutia de urgenta pentru criza salubritatii din Sectorul 1 - REBU sa stranga toate gunoaiele

Fostul primar general al Capitalei, social-democrata Gabriela Firea, anunta ca a gasit solutia pentru rezolvarea crizei gunoaielor din Sectorul 1 prin aprobarea unei hotarari care sa dea unda verde REBU in operatiunea de salubrizare a sectorului si solicita convocarea in regim de urgenta a unei sedinte a CGMB pentru aprobarea unui proiect de hotarare in acest sens.

Nicusor Dan: Gabriela Firea este sursa frigului din apartamente Firea: Frigusor Ban a scris o compunere dictata de baietii bogati de la ELCEN

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca avariile din reteaua de termoficare a Bucurestiului au drept cauza managementul fostului primar Gabriela Firea, care in 4 ani nu a facut nimic pentru a moderniza reteaua. in replica, Firea spune ca Primarul general a scris o compunere dictata de cei de la ELCEN si a fost preocupat mai mult sa-i faca lui Ludovic Orban campanie electorala.

Gabriela Firea, replica pentru Nicusor Dan: Prefera sa dea vina pe mine in loc sa spuna adevarul. Nu cred ca seman cu o turbina de CET

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, ii raspunde actualului edil, Nicusor Dan, care a sustinut ca ea este sursa frigului din apartamentele locuitorilor din Bucuresti. in replica, Firea spune.

Gabriela Firea spune ca a gasit solutia pentru criza gunoaielor din Sectorul 1 si cere convocarea de urgenta a CGMB

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea sustine ca a gasit solutia de urgenta pentru criza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei. REBU, societate de salubrizare la care Consiliul General detine jumatate din pachetul de actiuni, sa intre rapid in sectorul 1 si sa stranga toate maldarele de gunoaie, afirma Firea.

Gabriela Firea: Iohannis trebuie sa puna capat mascaradei, Romania nu are timp de prostiile lor

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a comentat, marti, esecurile inregistrate de PNL, USRPLUS si UDMR in tentativa de a inchega o coalitie de guvernare pe placul presedintelui Klaus Iohannis.

Gabriela Firea: 1 ban. Atat este reducerea pretului pentru kilowat anuntata de Orban si ministrul economiei. Atat s-a putut!

Gabriela Firea a avut un mesaj dur la adresa Premierului demisionar Orban si a Ministrului Economiei, Florin Citu, acuzandu-i ca isi bat joc de romani si se fac ca nu inteleg nevoile oamenilor. Aceasta ii acuza ca reducerea acordata odata cu liberalizarea pietei de energie este de doar 1 ban si ca multi romani vor plati sute de lei in plus pentru energie, in lipsa unei subventii serioase.

Gabriela Firea il face dictator pe Ludovic Orban: il trage de urechi pe Barna. Vrea doar el sa comunice

Gabriela Firea il acuza pe Ludovic Orban ca ar fi dictator, dupa ce fostul Premier a criticat anuntul facut de Dan Barna marti, care a anuntat ca il propune pe Catalin Drula pentru functia de Presedinte al camerei Deputatilor. Orban a fost deranjat de iesirea publica a liderului USR: intelegerea noastra comuna a fost sa evitam comunicarile individuale de pozitii.

Gabriela Firea: Sa-l sprijinim pe Ludovic Orban la conducerea Camerei in schimbul sprijinului pentru conducerea Senatului? Exclus!

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a infirmat, luni, la Sinteza Zilei, speculatiile conform carora social-democratii ar putea negocia cu PNL un sprijin reciproc in noul Parlament, astfel incat liberalii sa ia sefia Camerei iar PSD, conducerea Senatului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )