Libnet.ro
UNICEF

14:15

Femeia pe care PSD o vrea sefa la Banca Nationala. Cine e profesoara care i-ar putea lua locul lui Mugur Isarescu

Playtech Playtech,
Femeia pe care PSD o vrea sefa la Banca Nationala. Cine e profesoara care i-ar putea lua locul lui Mugur Isarescu

In spatele atacurilor lansate de PSD asupra guvernatorului Bancii Nationale se afla intentia mai-marilor din partid de a-l indeparta pe Mugur Isarescu de la conducerea BNR, acuza opozitia, iar surse politice declara pentru site-ul de stiri G4 Media ca s-a gasit si un potential inlocuitor al acestuia. De fapt, o inlocuitorare, intrucat sursele citate de [] . continuă pe Playtech

DAN SUCIU, BANCA NATIONALA A ROMANIEI: Performanta investitionala din rezerva de aur - obiectiv secundar pentru BNR

Performanta investitionala cat mai ridicata din rezerva de aur este un obiectiv secundar pentru Banca Nationala a Romaniei BNR), subliniaza Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Bancii Nationale a Romaniei BNR), in cadrul unor noi precizari facute pe tema rezervei noastre internationale de aur.

G4Media: Sotia strategului economic al PSD, in locul lui Mugur Isarescu la Banca Nationala

Sotia strategului economic al PSD, economista Aura Socol, este cel mai vehiculat nume pentru a-l inlocui pe guvernatorul Bancii Nationale Mugur Isarescu, al carui mandat se incheie in acest an.

Orban: Fondul Suveran, o megaexcrocherie prin care Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai profitabile companii romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca proiectul de OUG privind Fondul Suveran este o megaexcrocherie prin care Liviu Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai importante si profitabile companii romanesti cu capital majoritar de stat pentru a hrani clientela PSD-ALDE. PNL va incerca sa blocheze constituirea acestui fond, mai spune liderul liberalilor.

Orban: Fondul Suveran, o megaescrocherie prin care Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai profitabile companii romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca proiectul de OUG privind Fondul Suveran este o megaescrocherie prin care Liviu Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai importante si profitabile companii romanesti cu capital majoritar de stat pentru a hrani clientela PSD-ALDE. PNL va incerca sa blocheze constituirea acestui fond, mai spune liderul liberalilor.

Crima de la metrou - Instanta a mentinut condamnarea la inchisoare pe viata pentru femeia care a ucis o tanara la metrou

Femeia acuzata ca a ucis o tanara aruncand-o in fata metroului va face inchisoare pe viata. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au mentinut decizia primei instante de condamnare la inchisoare pe viata pentru Magdalena Serban, iar decizia este definitiva.

Femeia care-i ajuta pe tineri sa gaseasca facultatea potrivita. Lasa urme adanci daca nu luam deciziile la timp

Ce aduce satisfactie in munca? De ce la unele slujbe suntem mai productivi decat la altele? Sunt intrebarile la care Adina Toma, consilier pentru admitere la o scoala privata din Cluj, a cautat raspunsurile si a facut un masterat ca sa le gaseasca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )