Libnet.ro
UNICEF

15:45

Gabriela Firea, atac dur la Florin Citu din cauza bugetului. I-a dat de gol tot planul pe 2021

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, atac dur la Florin Citu din cauza bugetului. I-a dat de gol tot planul pe 2021

Pe baza bugetului, Gabriela Firea nu s-a sfiit sa aduca un atac dur la adresa Premierului Florin Citu, printr-o postare pe Facebook. Fostul edil al Capitalei considera ca PSD detine o alternativa mult mai buna decat politica economica actuala. Firea vine cu un atac dur la adresa lui Florin Citu pe baza politicii economice intr-o . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, despre bugetul pe 2021: Citu merge doar pe stransul curelei. Nu ai cum sa obtii venituri suplimentare daca ingheti totul

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a criticat joi politica economica a Guvernului Citu si a precizat ca Partidul Social Democrat ofera o alternativa mult mai buna de buget pentru anul 2021. Am pregatit un buget pentru oameni. Solutii realiste pentru o viata decenta. a scris aceasta, intr-un mesaj postat pe Facebook.

PSD cere demisia lui Vlad Voiculescu. Gabriela Firea: Ministrul USR-PLUS al Sanatatii decredibilizeaza campania de vaccinare prin minciuni. A fugit de raspundere din prima zi

PSD solicita demisia lui Vlad Voiculescu din functia de ministru al Sanatatii, a declarat marti Gabriela Firea, prim-vicepresedinta social-democratilor, care spune despre politicianul de la USR-PLUS ca se do.

Gabriela Firea cere demisia lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sanatatii

Gabriela Firea, prim-vicepresedinte al PSD, a cerut demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, pe motiv ca acesta ar fi un veritabil subminator al campaniei de vaccinare importiva Covid-19, pe care o decredibilizeaza prin minciuni penibile.

Gabriela Firea cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu: Decredibilizeaza prin minciuni penibile

Gabriela Firea a cerut demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, printr-o postare pe Facebook, in care l-a acuzat pe acesta ca decredibilizeaza campania de vaccinare prin minciuni penibile.

Gabriela Firea, dupa anuntul lui Nicusor Dan privind decolantarea autobuzelor STB: Nu e in stare sa construiasca si atunci darama tot!

Gabriela Firea a reactionat dupa ce Nicusor Dan, actualul edil al Capitalei, a anuntat ca vehiculele STB vor fi decolantate: Pe autobuze scrie ca sunt achizitionate in 2018. il deranjeaza realizarile mele, spune fostul edil intr-o postare pe Facebook.

Gabriela Firea: Dl. Nicusor ne-a anuntat ca maine va face un act de coruptie in vazul lumii dar nu-i pasa, pentru ca el este de dreapta

Fostul Primar al Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat luni pe Nicusor Dan de coruptie, in scandalul retelei de termoficare a Bucurestiului. Fapta oricarui ministru, primar sau presedinte de CJ care ar chema niste firme private cu care sa discute despre o licitatie publica s-ar chema coruptie! Numai pentru primarul dreptei unite este ceva normal. Are antecedente!.

PREMIERUL FLORIN CITU: Etapa a doua de vaccinare a fost accelerata si vom accelera si etapa a treia

Campania de vaccinare se desfasoara in ritm accelerat, a sustinut, ieri, premierul Florin Citu, care se asteapta ca etapa a III-a sa debuteze mai devreme decat a fost stabilit anterior n. red. - pentru finalul lunii martie-inceputul lunii aprilie).

FLORIN CITU: Sporurile salariale din administratie, nesustenabile

Premierul Florin Citu a declarat ca intelege protestele sindicatelor care au loc in aceasta perioada, dar considera ca pentru a plati salariile din sistemul bugetar si pentru a asigura fondurile necesare platii pensiilor, este nevoie de investitii care sa duca la o crestere economica sustenabila, care sa aduca la buget venituri suficiente.

FLORIN CITU: Nu, au fost inghetate salariile, a fost luata o decizie

Premierul Florin Citu a precizat ca salariile bugetarilor au fost inghetate pentru anul in curs, fiind luata o decizie in acest sens, subliniind ca asteapta solutii de la nivel local si central, avand in vedere ca evolutia salariilor, sporurilor, cheltuielilor cu personalul din administratia locala, dar si centrala, din ultimii patru ani, nu este sustenabila, transmite Agerpres.

FLORIN CITU: in etapa a doua trebuie vaccinat personalul cheie din institutii

Prim-ministrul Florin Citu a declarat miercuri ca in cadrul etapei a doua de vaccinare trebuie avut in vedere personalul cheie din institutiile publice necesare functionarii statului, fara de care acestea nu pot functiona, transmite Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )