Libnet.ro
UNICEF

23:30

Gabriela Firea, la conducerea PSD: scenariul care il supara pe Dragnea, inaintat de Ciolacu

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, la conducerea PSD: scenariul care il supara pe Dragnea, inaintat de Ciolacu

Dupa plecarea lui Liviu Dragnea dupa gratii, numele Gabrielei Firea a devenit unul dintre cele mai mediatizate din PSD. Din acest motiv, numirea sa definitiva la conducerea partidului nu ar trebui sa vina ca o surpriza. Totul a plecat de la faptul ca Marcel Ciolacu este lider interimar al Partidului Social Democrat. Chiar daca nu . continuă pe Playtech

Gabriela Firea si-a anuntat retragerea din cursa pentru conducerea PSD

Gabriela Firea si-a surprins marti colegii din PSD, in sedinta informala a Comitetului Executiv Nati.

Culise. Gabriela Firea a fost trasa pe linie moarta in PSD. Cum si-a executat Ciolacu rivalii din partid

Ca sa o elimine pe Gabriela Firea din conducerea PSD, Marcel Ciolau le-a interzis liderilor de organizatii sa candideze pentru o functie de vicepresedinte. Daca va pierde si Primaria Capitalei in fata lui Nicusor Dan, Gabriela Firea va ramane doar cu un rol decorativ in partid. Astfel, Ciolacu scapa de principalul rival. Firea ar putea ajunge parlamentar, sustin surse politice pentru Adevarul.

Gabriela Firea, in doliu. Mesaj sfasietor, dupa ce tatal primarului Capitalei a murit

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea este in doliu. Aceasta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, dupa ce tatal ei s-a stins din viata. Gabriela Firea, in doliu. Mesaj sfasietor, dupa ce tatal primarului Capitalei a murit Gabriela Firea este in dolu, dupa ce tatal ei a murit. Anuntul a fost facut .

Liderul consilierilor PNL: Gabriela Firea nu a facut nimic pentru a combate poluarea. Este complet depasita

Liderul consilierilor generali liberali la Primaria Capitalei Stelian Bujduveanu a criticat-o joi pe Facebook pe primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, pe care o acuza ca este complet depasita in privinta poluarii din Capitala. Acesta explica ca Firea a elaborat si aprobat Planul Integrat de Calitate a Aerului abia in 2018, acesta fiind in proportie de 95% doar pe hartie.

Gabriela Firea: Ministrul Mediului stie de ieri cine a poluat masiv Capitala. De ce nu ne-a spus nimic? Ce asteapta?

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a transmis ca ministrul Mediului stia inca de ieri cine a generat poluarea masiva din Bucuresti din noaptea de duminica spre luni si i-a cerut sa anunte public sursa poluarii si masurile pe care le va lua pentru a impiedica astfel de situatii sa mai aiba loc.

Gabriela Firea: Este noaptea mintii! in loc sa fie aproape de cetateni si sa-i apere. Un ONG se da de partea agentilor economici care pot fi printre principalii poluatori

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a avut o reactie la atacul lansat de un ONG de mediu la adresa administratiei locale, ca urmare a poluarii uriase inregistrate la inceputul saptamanii in Bucuresti.

Gabriela Firea cere CSAT dupa recordul de poluare inregistrat in Bucuresti: Nici dupa trei zile nu stim cine este poluatorul!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, cere organizarea unei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in cazul poluarii record care a fost inregistrat in weekend, in Bucuresti.

Gabriela Firea cere CSAT dupa recordul de poluare inregistrat in Bucuresti(VIDEO)

Primarul Capitalei Gabriela Firea cere oerganizarea unei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) cu privire la recordul de poluare care a fost inregistrat pe 1 si 2 martie in.

Gabriela Firea: Ministrul Mediului stie de miercuri cine a poluat masiv Capitala in noaptea de duminica spre luni. Sa spuna adevarul

Primarul Capitalei Gabriela Firea sustine, intr-o posatre pe Facebook, ca ministrul Mediului, Costel Alexe, stie inca de miercuri cine a poluat masiv capitala in noaptea de 1 spre 2 martie si ii cere acestuia .

Gabriela Firea i-a cerut lui Iohannis convocarea CSAT privind poluarea din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca a cerut presedintelui Klaus Iohannis ca si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )