Libnet.ro
UNICEF

19:15

Gafa comisa de Viorica Dancila, la Suceava. Gestul disperat al unui baron PSD, cand a auzit

Playtech Playtech,
Gafa comisa de Viorica Dancila, la Suceava. Gestul disperat al unui baron PSD, cand a auzit

Viorica Dancila a comis-o din nou. De aceasta data a gafat la Suceava, unde a sustinut o conferinta depresa in cadrul careia a declarat ca se afla in Hunedoara. Premierul a fost corectat de liderul PSD Suceava, care si-a atintit privirea in tavan dupa in momentul in care Dancila a incercat sa isi repare greseala. continuă pe Playtech

Viorica Dancila, aflata in Suceava, gafeaza din nou: Suntem intr-o vizita la Hunedoara

Premierul Viorica Dancila si ministrii Sorina Pintea si Orlando Teodorovici au sustinut o conferinta de presa, marti, 21 mai, la Primaria Frasin, din judetul Suceava. Cu o zi inainte, cei trei s-au intalnit pe ascuns cu primarii PSD, la o pensiune din apropierea orasului Gura Humorului.

VIDEO Viorica Dancila, aflata in Suceava, gafeaza din nou: Suntem intr-o vizita la Hunedoara

Premierul Viorica Dancila si ministrii Sorina Pintea si Orlando Teodorovici au sustinut o conferinta de presa, marti, 21 mai, la Primaria Frasin, din judetul Suceava. Cu o zi inainte, cei trei s-au intalnit pe ascuns cu primarii PSD, la o pensiune din apropierea orasului Gura Humorului.

Viorica Dancila, in judetul Suceava: Suntem intr-o vizita in judetul Hunedoara, vizita VIDEO

Viorica Dancila s-a lovit marti de o noua eroare. Premierul a declarat ca se afla in Hunedoara, dar, de fapt, era intr-o vizita in judetul Suceava. Sefa Executivului a facut aceasta confuzie chiar.

Cum a faultat Viorica Dancila din nou geografia patriei

Premierul Viorica Dancila a uitat marti localitatea in care se afla, in conditiile in care in cadrul unei conferinte sustinute in Suceava a afirmat ca se afla in judetul Hunedoara. De altfel, in ultimele zile a precizat ca se afla la summit-ul de la Iasi, desi era in Galati, in timp ce despre edilul Zalaului a precizat ca e presedinte al acestui municipiu.

Viorica Dancila, despre metrul de autostrada din Moldova: Aceste campanii pentru imaginea publica... A adus plus valoare pentru zona respectiva?

Premierul Viorica Dancila a facut marti o vizita de lucru in judetul Suceava. in acest context, sefa Guvernului a fost intrebata daca va merge sa vada metrul de autostrada construit in semn de protest de.

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] .

Liviu Dragnea: Viorica Dancila a fost un premier bun. Sa nu uite pentru ce a fost pusa acolo

Liviu Dragnea a declarat ca Viorica Dancila a fost un premier bun pana acum, dar nu trebuie sa uite de ce a fost pusa la Guvern. intrebat la Adevarul Live in ce relatii este cu Viorica Dancila, Liviu.

Viorica Dancila a fost huiduita si la Novaci, in judetul Gorj

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, in timpul vizitei in orasul Novaci, judetul Gorj, unde a participat la Festivalul Pastoresc Urcatul Oilor la Munte, transmite Mediafax. Senatorul liberal Florin Citu, prezent si el la festival, spune ca Viorica Dancila avea in program sa tina un discurs pe scena, in fata celor 6. 000 de oameni participanti la eveniment, insa a renuntat dupa ce a vazut ca nu este bine primita.

UPDATE Viorica Dancila a fost huiduita si la Novaci, in judetul Gorj/ Printre protestatari se aflau membri USR PLUS

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, in timpul vizitei in orasul Novaci, judetul Gorj, unde a participat la Festivalul Pastoresc Urcatul Oilor la Munte, transmite Mediafax. Senatorul liberal Florin Citu, prezent si el la festival, spune ca Viorica Dancila avea in program sa tina un discurs pe scena, in fata celor 6. 000 de oameni participanti la eveniment, insa a renuntat dupa ce a vazut ca nu este bine primita. UPDATE Printre protestatari se aflau si membri USR-PLUS, potrivit unor imagini postate de Dragos Pislaru, candidat PLUS.

VIORICA DANCILA: SJU Baia Mare, exemplu de bune practici pentru alte spitale din tara

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Baia Mare este un exemplu de bune practici pentru alte unitati medicale din tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )