Libnet.ro
UNICEF

11:31

Guvernul Orban, decizie de ultima ora! Cum se va desfasura alegerea primarilor

Playtech Playtech,
Guvernul Orban, decizie de ultima ora! Cum se va desfasura alegerea primarilor

In ultimele saptamani, s-a dezbatut intens posibilitatea alegerii primarilor intr-unul sau doua tururi de scrutin. PSD-ul si UDMR-ul si-au dorit primari intr-un singur tur, in timp ce oficialii PNL au considerat ca doua tururi sunt mai corecte. in final, s-a ramas la varianta cu doua tururi, la fel ca in cazul alegerilor prezidentiale, prin intermediul . continuă pe Playtech

Decizie de ultima ora a Simonei Halep. Ce se intampla dupa eliminarea de la Adelaide

Simona Halep a suferit o ingrangere rusinoasa in sferturile de finala ale turneului din Adelaide, scor 4-6, 2-6 cu Aryna Sabalenka si a ratat calificarea in semifinale. Dupa meci, numarul 4 WTA a anuntat a pa participa la turneul de la Doha Qatar), programat in perioada 23-29 februarie. Dupa Australian Open, Simona Halep va participa .

Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi

Guvernul Ludovic Orban isi angajeaza raspunderea in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tur.

Traian Basescu: Cred ca Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Comisia de la Venetia va accepta modificarea

Traian Basescu crede ca premierul Ludovic Orban va angaja raspunderea Guvernului pentru modificarea legii electorale, astfel incat sa se revina la alegerea primarilor in doua tururi. Fostul presedinte.

Guvernul Orban, admonestat din Parlamentul European: Un lider politic italian cere renuntarea la asumare pe alegeri in doua tururi

Europarlamentarul italian Simona Bonafe, vicepresedinte al Grupului SD, considera ca Guvernul Orban pune in pericol corectitudinea competitiei electorale prin angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tuturi.

EVALUARE NATIONALA 2020. Decizie de ultima ora de la Ministerul Educatiei

Elevii de clasa a VIII-a vor sustine simularea pentru Evaluarea Nationala 2020 inainte de vacanta de Paste, in ultima saptamana din luna martie, potrivit unui proiect de ordin discutat in Consiliul de Dialog Social de la Ministerul Educatiei.

Cand se vor dubla alocatiile pentru copii. Anuntul oficial facut de guvernul Orban

Detaliile legate deamanarea implementarii deciziei lui Klaus Iohannis au fost facute publice de Ludovic Orban in urma aseara, tarziu. Astazi, 16 ianuarie, guvernul amana prin ordonanta intrarea in vigoare a legii privind dublarea alocatiillor pentru copii. Cand se vor dubla alocatiile pentru copii in teorie, prorogarea va fi pana la data primei rectificari bugetare, dupa .

Presedintele Iohannis: Atat eu, cat si Guvernul Orban ne dorim dublarea alocatiilor. Premierul si ministrii isi fac ultimele calcule (VIDEO)

Presedintele Romaniei a subliniat, miercuri, ca atat el, cat si Guvernul Orban isi doresc dublarea alocatiilor, precum si ca premierul Ludovic Orban si ministrii sai isi fac ultimele calcule.

A invins la plagiat toti PSD-istii: cine ii cere demiterea din guvernul Orban si de ce

La capitolul performanta la plagiat, Bogdan Despescu s-ar putea sa fi maestru la aceasta indeletnicire, avand in vedere ca a fost prins de patru ori cu mata-n sac. Ludovic Orban se afla intr-o situatie foarte delicata, avand in vedere ca l-a numit la loc de cinste in Ministerul Afacerilor Interne pe Bogdan Despescu. Din pacate .

Ciolacu: PSD nu va face o propunere de prim-ministru, dupa ce va cadea Guvernul Orban si va realiza o noua majoritate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca in eventualitatea in care va cadea Guvernul Orban prin motiune de cenzura si social-democratii vor realiza o alta majoritate in Parlament, propunerea de premier care va fi facuta la acel moment de catre noua majoritate nu va fi in legatura cu un membru al PSD.

Anunt de ultima ora despre pensii. Ce a anuntat ministrul Violeta Alexandru ca s-a intamplat chiar azi

Vesti bune pentru pensionari. Ministrul Muncii Violeta Alexandru a facut un anunt asteptat de toti cei care primesc pensii in Romania. Anunt de ultima ora despre pensii Astfel ca, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca platile pensiilor in numerar prin Posta Romana au fost incheiate, catretoate adresele la care au fost gasiti .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )