Libnet.ro
UNICEF

16:00

Iohannis, decizie finala: cine va fi noul ministru PSD pus la Educatie

Playtech Playtech,
Iohannis, decizie finala: cine va fi noul ministru PSD pus la Educatie

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a decis sa numeasca un nou ministru al Educatiei. PSD a inaintat-o ca propunere pe Ecaterina Andronescu. Iohannis a acceptat propunerea PSD si a numit-o peEcaterina Andronescu drept ministru al Educatiei. Este pentru a patra oara cand Andronescu preia sefia Ministerului Educatiei. Pe 16 noiembrie, presedintele a semnat decretul de numire. continuă pe Playtech

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata la Cotroceni: George Ciamba, noul ministru delegat pentru Afaceri Europene, a depus juramantul (VIDEO)

George Ciamba, noul ministru delegat pentru Afaceri Europene, a depus miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura. Va doresc sa reusiti, impreuna cu ceilalti membri din.

UPDATE Iohannis, catre noul ministru al afacerilor europene si Dancila: nca se poate sa avem o pregatire rezonabila a presedintiei Consiliului UE

Noul ministru al Afacerilor Europene, George Ciamba, a depus juramantul miercuri, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, prilej pentru ca presedintele Klaus Iohannis sa ii transmita premierului Dancila un nou mesaj la doar o zi dupa ce Bucurestiul s-a confruntat cu cel mai critic raport MCV, fiind pusa sub semnul intrebarii preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE.

Viorica Dancila merge la Cotroceni, unde noul ministru al Afacerilor Europene depune juramantul: Prim-ministrul a cerut amanarea Orei premierului

Premierul Viorica Dancila va participa, miercuri, la Palatul Cotroceni, acolo unde, incepand de la ora 10. 00 va depune juramantul de investitura noul ministru al Afacerilor Europene, George Ciamba. in.

Viorica Dancila merge la Cotroceni, unde noul ministru al Afacerilor Europene depune juramantul: Prim-ministrul a cerut amanarea Orei premierului

Premierul Viorica Dancila va participa, miercuri, la Palatul Cotroceni, acolo unde, incepand de la ora 10. 00 va depune juramantul de investitura noul ministru al Afacerilor Europene, George Ciamba. in.

Noul ministru al Afacerilor Europene depune juramntul la Palatul Cotroceni

Noul ministru al Afacerilor Europene, George Ciamba, va depune juramantul miercuri, la ora 10. 00, in cadrul unei ceremonii care va avea loc la Palatul Cotroceni. Acesta va prelua astfel mandatul la doar o zi dupa ce Bucurestiul s-a confruntat cu cel mai critic raport MCV, fiind pusa sub semnul intrebarii preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE.

George Ciamba a fost numit n functie de presedintele Iohannis. Cine este noul ministru delegat pentru Afaceri Europene

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui George Ciamba in functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene. De altfel, seful statului spunea ca va lua o decizie rapida in cazul lui Ciamba, in conditiile in care Romania se pregateste sa preia presedintia Consiliului UE si nu exista un ministru care sa gestioneze acest capitol.

Ecaterina Andronescu, noul MINISTRU AL EDUCATIEI! Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de numire a senatoarei PSD Ecaterina Andronescu in functia de ministru al Educatiei. Locul ramas liber dupa demisia lui Valentin Popa i-a fost propu,.

Ecaterina Andronescu este noul ministru al Educatiei. Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD de numire a Ecaterinei Andronescu in functia de ministru al Educatiei.

Ecaterina Andronescu este noul ministru al Educatiei Nationale. Decretul a fost semnat de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD ca Ecaterina Andronescu sa fie ministrul Educatiei. Presedintele a semnat vineri decretul, iar dupa ce va fi publicat in Monitorul Oficial, Ecaterina Andronescu va devenit ministrul Educatiei pentru.

Razgandica. Ecaterina Andronescu, in urma cu trei luni: Guvernul Dancila e cel mai slab din istoria PSD. Ma astept sa fiu exclusa. Azi e noul ministru al Educatiei

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu spunea, la Adevarul Live, in urma cu trei luni, ca Executivul Dancila este cel mai slab din istoria PSD. Azi, Ecaterina Andronescu a acceptat oferta lui Liviu Dragnea si va fi ministru al Educatiei chiar in Guvernul Dancila. Poate aceasta este solutia: sa fim la un moment dat critici si apoi sa nu mai fim, a comentat declarat Firea razgandirea Ecaterinei Andronescu, poreclita Abramburica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )