Libnet.ro
UNICEF

12:00

Irina Tanase infloreste, Liviu Dragnea sufera dupa gratii. Ce veste crunta a primit acum fostul lider PSD

Playtech Playtech,
Irina Tanase infloreste, Liviu Dragnea sufera dupa gratii. Ce veste crunta a primit acum fostul lider PSD

Irina Tanase umple Instagram-ul cu poze, in timp ce Liviu Dragnea continua sa sufere crunt, dupa gratii. Irina Tanase infloreste, Liviu Dragnea sufera dupa gratii Irina Tanase posteaza tot mai des poze cu ea pe Instagram, e fericita, parca infloreste pe zi ce trece, insa Liviu Dragnea a suferit o noua lovitura. Sambata, avocata sa a . continuă pe Playtech

Cum si-a refacut viata Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea. Ce face tanara dupa incarcerarea fostului lider PSD (GALERIE FOTO)

Viata merge mai departepentru Irina Tanase, chiar daca Liviu Dragnea a ajuns la inchisoare.

Iubita lui Liviu Dragnea e in perioada schimbarilor. Irina Tanase a aparut cu un look nou

Irina Tanase a surprins recent cu noul look. Se pare ca partenera lui Liviu Dragnea este intr-o perioada a schimbarilor.

Liviu Dragnea ar putea fi liber din nou. Ce decizie au luat astazi autoritatile

Liviu Dragnea ar putea fi din nou liber pentru o zi, dupa ce Comisia de Acordare a Recompenselor din Penitenciarul Rahova i-a acordat o permisie de 24 de ore. Ultima data cand fostul lider al PSD a putut sa paraseasca inchisoarea a fost in urma cu doua luni. Liviu Dragnea ar putea avea din nou .

O noua lovitura pentru Liviu Dragnea!

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a cerut o permisie de o zi, dupa o luna de munca in garajul penitenciarului Rahova, dar aceasta i-a fost respinsa.

Liviu Dragnea a primit, vineri, o permisie de o zi. Fostul sef PSD este incarcerat la Rahova, in dosarul angajarilor fictive

Liviu Dragnea a primit, vineri, o permisie de o zi din partea Comisia de Acordare a Recompenselor din Penitenciarul Rahova, ce analizeaza din oficiu in data de 17 a fiecarei luni, de regula, situatia detinutilor.

Liviu Dragnea cere o noua permisie. Detaliul care ii permite fostului lider PSD sa fenteze legea

O comisie din Penitenciarul Rahova i-ar fi acordat lui Liviu Dragnea o noua permisie de iesire din inchisoare, transmite Digi24. Fostul lider al PSD, care executa o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare in Dosarul Angajarilor fictive, a mai primit o astfel de permisie, in ciuda faptului ca este cercetat penal in dosarul Tel Drum.

Ion Cristoiu lanseaza o teorie incendiara: Liviu Dragnea ar putea fi eliberat inainte de anticipate

Ion Cristoiu lanseza o teorie in ceea ce priveste eliberarea fostului lider PSD, Liviu Dragnea, din inchisoare. Potrivit jurnalistului, fostul lider social-democrat ar putea fi eliberat inainte de alegerile anticipate pentru a reaprinde curentul anti-PSD.

Marcel Ciolacu, intrebat daca l-a vizitat pe Liviu Dragnea in inchisoare: Nu imi pot permite. inseamna ca jignesc votul oamenilor

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca, atat timp cat este presedintele Camerei Deputatilor, nu va avea niciun contact cu cineva care a fost condamnat, daca nu face parte din familia lui, adaugand ca nu isi poate permite sa il viziteze pe Liviu Dragnea la penitenciar din pozitia sociala pe care o are, pentru ca si-ar jigni alegatorii.

L-a vizitat Marcel Ciolacu pe Liviu Dragnea in puscarie? Raspunsul liderului PSD

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca nu a mai comunicat deloc cu Liviu Dragnea si ca nu si-ar permite sa mearga in vizita la acesta, la Penitenciarul Rahova, in conditiile in care detine functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Lovitura in Justitie. Sentinta care il poate elibera pe Liviu Dragnea din inchisoare

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din inchisoare. Exista o sentinta care il poate elibera pe fostul lider PSD.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )