Libnet.ro
UNICEF

11:30

Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei. Pe cine va numi in functia de premier

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei. Pe cine va numi in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei, in plin razboi cu PSD. Pe cine va numi seful statului in functia de premier. Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei Guvernul Dancila a cazut, dar PSD si PNL tot mai au lucruri de impartit. Presedintele Romaniei a lansat un atac la adresa formatiunii . continuă pe Playtech

Surse. Lista noului Guvern al Romaniei. Cine ar putea fi noii ministri

Guvernul a cazut! Romanii se mai bucura o scurta perioada de reusita, mai apoi isi pun intrebari peste intrebari despre ceea ce va urma. Care sunt noile propuneri pentru ministri? Partidele din opozitie au inceput sa faca liste de ministri pentru viitorul Guvern. Lista noului Guvern al Romaniei Dupa caderea guvernului Romaniei, noile propuneri au .

Klaus Iohannis este un presedinte cool. Cine a spus asta despre seful statului

Europarlamentarul Rares Bogdan a declarat, vineri, la Brasov, ca e mandru de colegi, care sunt curajosi si isi asuma guvernarea tarii. Totodata, el a promis ca PNL va asigura cea mai transparenta.

Klaus Iohannis stie deja cine va fi noul premier al Romaniei. Se va intampla urgent

Klaus Iohannis a vorbit, dupa ce guvernul Dancila a fost demis prin motiunea de cenzura adoptata, joi, de Parlamentul Romaniei. Klaus Iohannis stie deja cine va fi noul premier al Romaniei Parlamentul a adoptat, joi, 10 octombrie, motiunea de cenzura, cu 238 de voturi pentru, dintre cele 242 valabil exprimate. Guvernul PSD este demis. Grupul .

Surse. Cum ar putea arata noul Guvern PNL. Citu la Finante, Turcan la Educatie. Cine ocupa restul portofoliilor

Presedintele Klaus Iohannis a convocat astazi o serie de consultari la Palatul Cotroceni cu toate partidele PSD nu a venit), la finalul carora a anuntat ca luni sau marti va avea un nume de premier, si ca se va forma un guvern PNL sau in jurul PNL. Au aparut deja si primele nume vehiculate: Raluca Turcan la Educatie, Emil Hurezeanu sau Cristian Diaconescu la Externe, Vlad Nistor la Cultura.

Cum ar putea arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Rares Bogdan, ministru. Lista completa (Surse)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa consultarile cu partidele politice, ca se prefigureaza solutia unui Guvern PNL. Seful statului a precizat ca noul premier va fi desemnat luni sau cel tarziu marti. Se vehiculeaza tot mai mult ca Ludovic Orban va fi noul prim-ministru, dar au aparut deja si variante de ministri. Romania ar .

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii dupa consultarile de la Palatul Cotroceni: PSD a chiulit nemotivat. E destul de clar ca ne indreptam spre un guvern PNL LIVE TEXT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa vineri, la Palatul Cotroceni, de la ora 14. 30, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidelesi formatiunile parlamentare in.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii dupa consultarile de la Cotroceni: PSD a chiulit nemotivat. E destul de clar ca ne indreptam spre un guvern PNL

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa vineri, la Palatul Cotroceni, de la ora 14. 30, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidelesi formatiunile parlamentare in.

KLAUS IOHANNIS: Astazi a castigat Romania

ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca vineri partidele parlamentare la prima runda de consultari, subliniind ca este nevoie urgenta de un guvern, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament. ------- Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, dupa demiterea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura, ca va convoca partidele parlamentare la consultari incepand de maine.

Klaus Iohannis, catre liberali: PSD-ul e puternic insurubat. Nu subapreciati acest adversar! Ar fi cea mai mare greseala

E nevoie urgent de un guvern liberal, sustine presedintele Klaus Iohannis. Sa nu faceti greseala sa considerati ca acum toate problemele sunt rezolvate si ne culcam. Ar fi cea mai mare greseala, din dou.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Presedintele Klaus Iohannis a respins varianta unui guvern format cu pesedisti si a anuntat ca marti cel tarziu va desemna un nou premier. Cel tarziu marti voi desemna un prim-ministru. Dupa consultarile.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )