Libnet.ro
UNICEF

21:02

Liviu Dragnea aproape ca o regreta pe Kovesi. Ce s-ar putea intampla dupa plecarea ei

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea aproape ca o regreta pe Kovesi. Ce s-ar putea intampla dupa plecarea ei

Liviu Dragnea pare ca regreta plecarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Liderul PSD este de parere ca daca actuala opozitie va prelua puterea, ar fi in stare sa faca un sistem mult mai dur decat l-au facut Coldea si Kovesi. El a vorbit despre condamnarea definitiva pe care a primit-o [] . continuă pe Playtech

Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Legea dublului standard ar putea fi mai dura decat am gandit-o eu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta ca nu doar produsele straine vor fi verificate pentru a le fi atestata calitatea si subliniaza ca legea dublului standard ar putea fi chiar mai dura dupa dezbaterile.

Liviu Dragnea, declaratie despre statul paralel: Daca astia vor reveni la putere, vor face un sistem mult mai dur decat l-au facut Coldea si Kovesi

Liviu Dragnea sustine ca razboiul cu statul paralel nu este castigat. Liderul PSD considera ca actuala opozitie ar putea instaura un sistem represiv in cazul in care ar ajunge la putere. in 2016, PSD.

CTP, despre planul lui Liviu Dragnea din seara alegerilor: Este aproape indiscutabil ca isi va lansa candidatura la presedintie

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat la Digi24 ca Liviu Dragnea isi va lansa sigur candidatura la alegerile prezidentiale, duminica seara, 26 mai.

Cati ani ar putea primi Liviu Dragnea in Dosarul angajarilor fictive. Decizia, asteptata luni, la ICCJ

Judecatorii de la Curtea Suprema au anuntat ca termenul din 20 mai in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman ar putea fi ultimul. Procurorii anticoruptie au cerut o pedeapsa de 7 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru Liviu Dragnea. in prima instanta, liderul PSD a primit 3 ani si 6 luni de [] .

Emotii pentru Liviu Dragnea. Ar putea afla verdictul in dosarul angajarilor fictive. Liderul PSD nu a venit la iCCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate, luni, dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni de.

Liviu Dragnea ar putea afla verdictul in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate, luni, dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru savarsirea.

Emotii pentru Liviu Dragnea. Ar putea afla verdictul in dosarul angajarilor fictive

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate, luni, dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni de.

Orban: Am ajuns sa-l vedem pe Liviu Dragnea la Viata satului parca este prezentator. in curand o sa-l vedem si la emisiuni pentru copii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, cere demisia conducerii TVR in urma aparitiilor dese ale liderului PSD Liviu Dragnea la Viata Satului, spunand ca pare ca este prezentator al acelei emisiuni si ca in curand va putea fi vazut si la Teleenciclopedia si la emisiuni pentru copii.

Liviu Dragnea a mers in Alexandria. Toti PSD-istii s-au uitat cum a venit incaltat seful lor. FOTO

Liviu Dragnea a mers la Alexandria, miercuri, pentru a pune la punct ultimele detalii ale campaniei electorale inainte de alegerile europarlamentare. Liderul PSD s-a fotografiat alaturi de primarul Victor Dragusin si a atras atentia prin incaltamintea pe care a purtat-o, o pereche de papuci de spuma de plastic, cunoscuti mai nou sub denumirea de crocs.

Viorica Dancila ii tine piept lui Liviu Dragnea: Nu imi este frica. Ce ii raspunde sefului PSD

Premierul Viorica Dancila a avut, pe parcursul zilei de miercuri, mai multe afirmatii care ar arata o racire a relatiilor cu Liviu Dragnea. De asemenea, mesajul transmis de aceasta la atacul direct al liderului PSD a fost unul ferm. Pe tot parcursul campaniei electorale, atitudinea premierului Dancila a tradat o racire si o distantare fata [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )