Libnet.ro
UNICEF

08:30

Lovitura devastatoare pentru Viorica Dancila. Ar putea ramane fara functia promisa de Marcel Ciolacu

Playtech Playtech,
Lovitura devastatoare pentru Viorica Dancila. Ar putea ramane fara functia promisa de Marcel Ciolacu

2020 e abia la inceput, iar Viorica Dancila a porit cu stangul, la fel cum a terminat anul precedent. Dupa pierderea functiei de presedinte al PSD si dupa caderea guvernului in fruntea caruia era, acum s-ar putea sa ramana fara functia promisa de Marcel Ciolacu. Viorica Dancila ar putea sa ramana fara functia promisa de . continuă pe Playtech

Viorica Dancila revine cu un mesaj dur pentru Raluca Turcanu. Ce spune despre pensiile romanilor

Viorica Dancila ii apostrofeaza pe liberali! Fostul premier al Romaniei a criticat vehement declaratiile acestora in privinta posibilei majorari a varstei de pensionare. Ce mesaj dur i-a transmis fostul presedinte al Partidului Social Democrat Ralucai Turcan? Dancila, mesaj dur pentru Raluca Turcan Viorica Dancila surprinde cu un mesaj extrem de dur la adresa Ralucai Turcan.

Viorica Dancila, atac la ministrul Muncii: Nu puteti forta oamenii sa munceasca pana la 70 de aniPensia este un drept, nu o pomana

Fostul premier Viorica Dancila critica declaratiile ministrului Muncii, Violeta Alexandru pe tema varstei de pensionare. Dancila a postat joi, pe pagina sa de socializare, ca ministrul Muncii nu poate forta oamenii sa munceasca pana la 70 de ani doar pentru a nu le plati pensiile.

Manda, aluzie la Viorica Dancila: Nu o sa mai sustinem prosti in functii publice ca sa ne faca de ras

Dupa ce in noiembrie Claudiu Manda a avut mai multe discutii cu Viorica Dancila care i-a reprosat acestuia ca a facut-o proasta, joi, intr-o sedinta de partid, seful PSD Dolj le-a spus colegilor din partid ca nu are de gand sa mai sustina prosti in functii publice.

Viorica Dancila, atac dur la adresa PNL: Nu aveti dreptul sa fiti atat de cinici si sa va jucati cu sentimentele pensionarilor. Singura solutie gasita e sa cresteti varsta de pensionare

Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei,a declarat la Antena 3 ca PNL se pregateste de o crestere a varstei de pensionare, adaugand ca se joaca cu sentimentele pensionarilor.

Viorica Dancila, atac la Guvernul Orban: Nu puteti forta oamenii sa munceasca pana la 70 de ani. Pensia este un drept, nu o pomana

Fostul premier Viorica Dancila a criticat joi, intr-o postare, afirmatiile unor ministri din Guvernul Orban privind cresterea varstei de pensionare la 70 de ani, spunand ca pensia este un drept, nu o pomana.

Viorica Dancila ii apostrofeaza pe liberali: Nu cunoasteti realitatile din societatea romaneasca si nu va pasa catusi de putin de oameni!

Viorica Dancila critica declaratiile liberalilor privind posibila crestere a varstei de pensionare, spunand ca nu cunosc realitatile din Romania si ca nu le pasa de oameni.

Viorica Dancila se repede asupra Guvernului Orban in privinta pensiilor

Fostul premier si lider PSD, Viorica Dancila, a reactionat, pe Facebook. la intentia ministrului Mun.

Lovitura neasteptata pentru Victor Ponta. Ce nume important se intoarce in PSD, dupa ce a plecat din partidul Pro Romania

Lovitura pentru Victor Ponta, co-fondator si presedinte al Partidului PRO Romania. Dupa ce a plecat din partidul sau, se intoarce in PSD. Lovitura pentru Victor Ponta. Un nume important se intoarce in PSD, dupa ce a plecat din PRO Romania S-au atacat pe Facebook o perioada, iar replicile lor au ajuns la un nivel inalt.

Fara prosti in functii publice. Dancila ar putea fi lasata pe afara la alegerile parlamentare, desi i-a fost promis un loc pe liste in schimbul demisiei

Viorica Dancila are sanse din ce in ce mai mici sa se regaseasca pe lista PSD de la alegerile parlamentare, in contextul in care Claudiu Manda a declarat ca partidul nu va mai pune prosti in functii publice, este de parere un lider social-democrat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )