Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ludovic Orban, desfiintat de Marcel Ciolacu. Acuze fara precedent

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, desfiintat de Marcel Ciolacu. Acuze fara precedent

Presedintele PSD Marcel Ciolacu il acuza pe Ludovic Orban ca mituieste primarii PNL pentru a ramane in continuare la sefia partidului. Totodata el a precizat ca niciun Guvern sau premier nu si-a permis sa emita o astfel de hotarare, insa sub Guvernul lui Orban s-a intamplat de trei ori acest lucru. Ludovic Orban, desfiintat de . continuă pe Playtech

Marcel Ciolacu il acuza pe Ludovic Orban ca mituieste primarii PNL pentru a ramane la sefia partidului: Niciodata, niciun prim-ministru nu si-a permis asta

Presedintele PSD Marcel Ciolacu l-a acuzat joi seara pe liderul PNL Ludovic Orban ca guvernul a emis o Hotarare de Guvern prin care primarii PNL ar primi sume importante de bani, cu scopul de a-i mitui si de a-l sustine pe Orban la sefia partidului.

Iohannis nu a ales pe niciunul din cei patru premieri propusi. il va desemna oare din nou pe Ludovic Orban?

Marcel Ciolacu, PSD: Am propus un guvern de uniune nationala cu toate partidele din Parlament, inclusiv PNL * Ludovic Orban, PNL: Nu suntem de acord cu nicio participare la guvernare a PSD * Dacian Ciolos, USRPLUS: Nu vrem nicio formula in care PSD sa fie implicat formal la masa sau pe sub masa * Dan Barna, USRPLUS: Ideea e de a negocia de sus pana jos toate pozitiile * Kelemen Hunor: Nu cred ca in acest moment un guvern de uniune nationala este o solutie viabila Consultarile de la Palatul Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannis si liderii partidelor parlamentare rezultate in urma alegerilor din 6 decembrie s-au incheiat, ieri, asa cum au inceput: fara nicio decizie. Patru premieri au fost propusi lui Klaus Iohannis - Alexandru Rafila, Florin Citu, Dacian Ciolos si Calin Georgescu - dar niciunul nu a primit girul din partea presedintelui tarii, pentru ca niciuna dintre formatiunile politice parlamentare nu a prezentat constituirea unei majoritati clare care sa asigure investirea viitorului guvern.

Marcel Ciolacu acuza Guvernul ca a alocat discretionar bani din Fondul de rezerva: E o mita ca primarii liberali sa-l sustina in continuare pe Ludovic Orban la conducerea PNL (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a criticat, joi, modul in care Guvernul a alocat autoritatilor locale mai multe sume din Fondul de rezerva. El insista ca banii au fost dati discretionar si au fost practic o mita.

Marcel Ciolacu: Klaus Iohannis a facut anuntul unui esec. Orban si Barna sunt gemenii esecului

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca anuntul lui Klaus Iohannis de a amana desemnarea unui premier este anuntul unui esec iar presedintii PNL si USR PLUS, Ludovic Orban si Dan Barna, ar fi gemenii esecului.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa anuntul lui Orban: Circul pierzatorilor nu mai pleaca din oras Singura solutie este premierul propus de PSD Alexandru Rafila

Liderul social democratilor a oferit si o prima reactie, dupa ce presedintele PNL, Ludovic Orban a anuntat ca variantele liberalilor pentru continuarea negocierilor sunt fie Florin Citu premier,.

Marcel Ciolacu, atac la Guvernul Orban: Strangeti-va circul ridicol si plecati odata acasa! Pierzatorilor!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, lansaeaza un nou atac catre Guvernul Orban. Oamenii mor pe capete, in timp ce voi, inconstientilor, continuati sa va bateti pe ciolan, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, avertisment de ultima ora pentru presedintele Romaniei: Iohannis trebuie sa inteleaga ca a pierdut alegerile

Lupta pentru putere capata proportii uriase, astazi mai mult ca oricand. Odata cu intalnirea de la Cotroceni, Marcel Ciolacu doreste sa se impuna in fata presedintelui. Liderul PSD sustine ca presedintele Iohannis trebuie sa inteleaga si sa accepte infrangerea, luand in considerare nominalizarea facuta de PSD pentru functia de premier. Guvernarea condusa de Orban a .

Marcel Ciolacu: Presedintele Iohannis trebuie sa inteleaga ca a pierdut aceste alegeri si sa accepte nominalizarea PSD Alexandru Rafila, premier desemnat ii vom inmana programul nostru de guvernare (VIDEO)

Marcel Ciolacu s-a aratat de parere ca electoratul a sanctionat fosta guvernare condusa de domnul Orban si de domnul presedinte Iohannis. intr-o scurta declaratie sustinuta luni, inainte de.

MARCEL CIOLACU: Iohannis trebuie sa inteleaga faptul ca a pierdut aceste alegeri si trebuie sa accepte nominalizarea PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, inainte de a participa la consultarile de la Cotroceni, ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa accepte ca a pierdut alegerile si sa-l desemneze pe Alexandru Rafila pentru a forma viitorul guvern.

Marcel Ciolacu: Nicio functie din Parlament nu va fi ocupata de catre un membru al conducerii Partidului Social Democrat sau de catre un presedinte de organizatie (VIDEO)

Liderul social democratilor, Marcel Ciolacu a sustinut o conferinta de presa in cursul zilei de joi, la sediul PSD. Ciolacu a anuntat ca nicio functie din Parlament nu va fi ocupata de unul dintre membrii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )