Libnet.ro
UNICEF

22:17

Ludovic Orban, prima declaratie in calitate de premier desemnat. Masura urgenta pe care o va lua noul Guvern

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, prima declaratie in calitate de premier desemnat. Masura urgenta pe care o va lua noul Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat oficial desemnarea noului premier al Romaniei. Seful statului l-a numit in functie pe liderul PNL Ludovic Orban, care a preluat mandatul de la Viorica Dancila. Presedintele PSD a fost demis in urma adoptarii motiunii de cenzura in Parlament. Ludovic Orban a anuntat masurile care vor fi luate de noul Guvern . continuă pe Playtech

Detaliu amuzant: Ce se va intampla daca Ludovic Orban va fi numit premier

Posibila numire a presedintelui PNL, Ludovic Orban, in functia de premier al Romaniei, dupa desemnarea sa de catre presedintele Klaus Iohannis si un vot favorabil in Parlament, ar aduce o situatie amuzanta.

Cristian Tudor Popescu, dezvaluiri-bomba dupa primul discurs de premier (desemnat) al lui Ludovic Orban

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat in termeni duri primul discurs al lui Ludovic Orban in rolul de premier desemnat. Putea la fel de bine sa-l desemneze dl Klaus Iohannis acum, sa pronunte numele lui.

Ludovic Orban, felicitat pentru numirea in functia de prim-ministru de catre Andrei Nastase, vicepremierul Republicii Moldova

Vicepremierul Republicii Moldova Andrei Nastase i-a transmis lui Ludovic Orban o scrisoare in care il felicita pentru numirea in functia de premier si ii multumeste pentru tot ce ati facut si veti face in continuare pentru Chisinau si Republica Moldova. De asemenea, acesta si-a expriamt certitudinea ca presedintele Klaus Iohannis va obtine un al doilea mandat.

Ludovic Orban, PRIMELE DECLARATII dupa ce a fost desemnat premier: Orice zi in intarzierea investirii acestui guvern inseamna mentinerea PSD la putere. Vom da romanilor ce asteapta de la un guvern normal (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, marti, la Palatul Cotroceni, dupa ce a fost desemnat premier ca orice zi de intarziere a investirii noului guvern inseamna mentinerea executivului Dancila care nu mai are nicio.

Ludovic Orban, primele declaratii dupa ce a fost desemnat premier: Sunt pregatit sa-mi asum o asemenea responsabilitate. Vom da romanilor un guvern normal, cinste, competenta, integritate, solutii

Ludovic Orban a facut primele declaratii dupa ce Klaus Iohannis l-a desemnat premier. Va multumesc pentru increderea acordata de a forma un guvern intr-o perioada grea. Sunt pregatit sa-mi asum o.

Ludovic Orban, PREMIERUL DESEMNAT de Klaus Iohannis: Liderul PNL trebuie sa formeze noul guvern(VIDEO)

UPDATE:Decretul prin Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru functia de premier a fost publicat, marti seara, in Monitorul Oficial. in temeiul prevederilor art. 85 alin. 1) ale art.

PRESEDINTELE A DECIS: Ludovic Orban este propunerea pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti nominalizarea liderului PNL Ludovic Orban pentru postul de premier, precizand ca guvernul va avea un mandat scurt. Acesta trebuie sa prezinte in 10 zile lista Guvernului pentru a obtine votul de investitura al Parlamentului.

CTP, prima reactie dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: Vorbe, vorbe, vorbe

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Ludovic Orban, iar liderul PNL a anuntat masurile pe care noul Guvern le va lua in perioada urmatoare. Gazetarul este de parere ca prioritatile anuntate de Orban sunt doar vorbe de inaltat zmeul. CTP l-a criticat pe Ludovic .

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi. E una dintre cele mai ieftine

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier al Romania, dupa caderea Guvernului Vioricai Dancila, in viata de zi cu zi. Surprinzator, dar este una dintre cele mai ieftine. Noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi, Ludovic Orban: Ce masina conduce? Ludovic Orban e premierul desemnat al Romaniei. Klaus Iohannis a facut .

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )