Libnet.ro
UNICEF

05:30

Marcel Ciolacu, atac suprem la adresa Guvernului Citu: in prima saptamana a dat deja cinci tepe uriase

Playtech Playtech,
Marcel Ciolacu, atac suprem la adresa Guvernului Citu: in prima saptamana a dat deja cinci tepe uriase

Nu a trecut mult timp de la inceperea noului an, caci liderul PSD a taxat dur actuala guvernare, in frunte cu Florin Citu. Acesta a adus in prim plan cinci tepe date romanilor de noul Guvern. Mai mult, Marcel Ciolacu declara ca Romania nu poate iesi din criza in care se afla, atata timp cat . continuă pe Playtech

MARCEL CIOLACU: Noua putere a dat deja cinci tepe uriase romanilor

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu critica luni, pe pagina sa de socializare Guvernul Citu pe care, il acuza ca saraceste 5,5 milioane de salariati si umileste peste 215. 000 de profesori. Totodata, liderul PSD sustine ca Executivul a condamnat IMM-urile si antreprenorii romani si ca a calcat in picioare Justitia.

Raluca Turcan: Marcel Ciolacu incearca sa manipuleze pensionarii, rostogolind minciuni

Ministrul muncii, Raluca Turcan a lansat un atac dur pe retelele de socializare prin care il acuza pe liderul PSD Marcel Ciolacu a intrat cu stangul in 2021.

Raluca Turcan, mesaj dur pentru seful PSD. Ministrul Muncii: Marcel Ciolacu incearca sa manipuleze pensionarii

Raluca Turcan a declarat ca Marcel Ciolacu incearca si in acest an sa manipuleze pensionarii, raspandind minciuni despre masurile adoptate de catre Executiv. Ministrul Muncii i-a reamintit liderului PSD ca cea mai mare crestere a punctului de pensie a facut-o Guvernul PNL, intr-o perioada de criza.

2020. invinsi si invingatori in Pandemie. Azi: invingator e Marcel Ciolacu. Nu neaparat si PSD

Ion Cristoiu este de parere ca obtinerea unui scor de 30% la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie este un castig al lui Marcel Ciolacu, insa nu si al Partidului Social Democrat.

Ciolacu continua asediul asupra Guvernului: in prima saptamana, noua putere a dat deja cinci tepe romanilor

Liderul PSD Marcel Ciolacu a lansat luni un nou atac asupra guvernului Citu, pe care il acuza ca dupa numai o saptamana de guvernare, a dat deja cinci tepe uriase romanilor. Ciolacu aminteste de marirea pensiilor sau salariile profesorilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )