Libnet.ro
UNICEF

14:15

Marcel Ciolacu, mesaj emotionant dupa vaccinare: Nu as fi putut inaintea ei

Playtech Playtech,
Marcel Ciolacu, mesaj emotionant dupa vaccinare: Nu as fi putut inaintea ei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis in urma cu putin timp ca s-a vaccinat impotriva Covid-19. Acesta a declarat in repetate randuri ca niciodata nu ar putea sa-si faca vaccinul salvator inaintea mamei sale, care este in varsta si bolnava. Politicianul s-a tinut de cuvant, astfel ca imaginile postate spun mai mult dect orice cuvant. continuă pe Playtech

Ministrul de Externe, mesaj emotionant dupa vaccinare: Am suferit ca nu mi-am putut imbratisa si saruta mama

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a transmis un mesaj emotionant dupa ce s-a vaccinat: Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar si mai mult am suferit anul trecut, inainte ca mama mea sa moara pentru ca nu am putut sa o imbratisez si sa o sarut.

MARCEL CIOLACU: Astazi m-am vaccinat. Dar dupa mama mea

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, astazi, pe Facebook, ca s-a vaccinat impotriva COVID-19, doar dupa ce mamei sale i-a fost administrat serul. Nu as fi putut niciodata sa ma vaccinez inaintea ei, unul dintre numerosii bolnavi cronici din Romania, a sustinut Ciolacu, afirmand ca Guvernul ar trebui sa faca mai mult pentru persoanele vulnerabile.

Marcel Ciolacu, declaratie dupa vaccinare: Astazi m-am vaccinat. Dar dupa mama mea!

Marcel Ciolacu, presedintele Partidului Social Democrat, a anuntat vineri ca s-a vaccinat, insa nu inainte de a se vaccina mama sa, care este unul dintre numerosii bolnavi cronici din Romania.

CIOLACU: Aceasta campanie de vaccinare este de fapt oglinda actualei guvernari

Campania de vaccinare anti-COVID este de fapt oglinda actualei guvernari, care nu are un plan coerent si nu informeaza transparent populatia, a declarat ieri presedintele PSD, Marcel Ciolacu, conform Agerpres.

Marcel Ciolacu le ureaza mult succes lui Joe Biden si Kamala Harris. Social-democratul vrea extinderea Parteneriatului Strategic si a comparat planurile noii administratii cu masurile propuse de PSD

Marcel Ciolacu saluta preluarea mandatului de presedinte al Statelor Unite ale Americii de catre Joe Biden. intr-un mesaj in care a comparat planul economic si social al administratiei Biden cu masurile.

Marcel Ciolacu: Salut preluarea mandatului de presedinte al SUA de catre Joe Biden. Ne dorim ca parteneriatul cu Romania sa fie extins si benefic ambelor parti

Liderul PSD Marcel Ciolacu transmis un mesaj prin care saluta preluarea mandatului de presedinte al SUA de catre Joe Biden. El a adaugat ca doreste ca parteneriatul Statelor Unite cu Romania sa fie extins si benefic ambelor parti.

Marcel Ciolacu a primit vaccinul anti-COVID-19: M-am vaccinat dupa mama mea, unul dintre numerosii bolnavi cronici din Romania

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat vineri ca s-a vaccinat anti-COVID-19. intr-o postare pe Facebook, liderul social-democratilor precizeaza ca a primit serul anti-coronavirus dupa mama lui, care este.

Marcel Ciolacu: M-am vaccinat. Dar dupa mama!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, vineri, ca a primit prima doza din vaccinul anti-COVID.

Marcel Ciolacu, dupa acuzatiile Vioricai Dancila: Categoric, nici eu nici domnul Stanescu nu am facut ceva sa treaca motiunea

Presedintele Marcel Ciolacu a respins, joi seara, acuzatiile pe care i le-a adus Viorica Dancila si a afirmat ca oricata frustrare ai avea, oricata suparare ai avea nu poti sa inventezi alta matematica decat cea existenta.

Viorica Dancila a prins curaj si l-a dat pe Marcel Ciolacu de gol: El a dirijat planul

Fostul prim-ministru Viorica Dancila a facut declaratii incredibile la Antena 3 despre Marcel Ciolacu. Ce spune singura femeie premier din Romania despre unii membri ai Partidului Social Democrat. Viorica Dancila a prins curaj si l-a dat pe Marcel Ciolacu de gol Viorica Dancila a declarat la Antena 3 ca, Marcel Ciolacu si Paul Stanescu au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )