Libnet.ro
UNICEF

22:15

Nationalismul, un lucru bun si alte conspiratii: cele mai ciudate afirmatii ale liderului PSD

Playtech Playtech,
Nationalismul, un lucru bun si alte conspiratii: cele mai ciudate afirmatii ale liderului PSD

In cea mai recenta interventie a liderului interimar al PSD la Digi 24, din motive greu de inteles, Marcel Ciolacu a inceput sa laude nationalismul si sa atraga atentia asupra unor teorii ale conspiratii in care crede cu inversunare. incercand sa-si argumenteze un discurs nationalist, liderul PSD a venit la inaintare cu argumente precum Rosiile . continuă pe Playtech

a142;nca un faliment: una dintre cele mai vechi fabrici de confece155;ii din Sibiu

Una din cele mai vechi fabrici de confecapoundii din municipiul Sibiu, Sib Dress SA, care facea haine pentru magazinele Steilmann, se va anchide din 13 martie, aici fiind angajaapoundi 138 de oameni, dintre care o parte deja a159;i-au gasit alte locuri de munca, a.

Cele mai multe femei se ingrasa in aceasta perioada! 5 reguli obligatorii daca vrei sa tii post

Postul Pastelui este cel mai lung si cel mai aspru post din toate cele patru de peste an presupune o alimentatie echilibrata si sanatoasa, spun nutritionistii. Cele mai multe femei au tendinta de ingrasare in aceasta perioada, in ciuda faptului ca renunta complet la carne sau lactate. Ce este de facut?.

Cele mai cool fashioniste de la Paris Fashion Week 2020. Cum au aparut pe strada in ploaie!

Moda nu tine cont de conditiile meteo! Iar atunci cand participi la un eveniment precum Paris Fashion Week, chiar daca ploua torential, defilezi frumos in cele mai cool haine de parca soarele ar straluci pe cer! .

Cele mai frumoase colectii de la Paris Fashion Week 2020

Va aratam astazi cateva dintre cele mai frumoase colectii vestimentare prezentate in cadrul Paris Fashion Week. Cei mai in voga designeri ai momentului s-au intrecut si de data aceasta in creatii care mai de care mai spectaculoase pentru sezonul de toamnaiarna 2020! .

Surpare pe o portiune de 6 metri pe DN7 de pe Valea Oltului! Circulatia a fost restrictionata pe unul dintre cele mai circulate drumuri din Romania!(FOTOVIDEO)

Surpare pe unul dintre cele mai circulate drumuri nationale din Romania care face legatura dintre sudul si estul tarii. Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Drumurilor anunta ca circulatia a.

Operatiunea Ofsaid. Ancheta de amploare in fotbalul portughez, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Perchezitii la cele mai mari cluburi din tara si la Mendes, agentul lui Ronaldo

Autoritatile portugheze au confirmat ca procurorii au desfasurat zeci de perchezitii, miercuri, intr-un dosar referitor la presupuse fapte de evaziune fiscala si spalare de bani, ce vizeaza cele mai mari.

VIDEO Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania, in pericol. Cum s-a surpat DN 7 pe Valea Oltului

Unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania este in mare pericol. O portiune de sosea de pe Valea Oltului s-a surpat joi dupa-amiaza, 5 martie.

Cele mai frumoase trasee din lume ce merita a fi parcurse cu bicicleta FOTO

Motorul de cautare momondo. ro propune cele mai spectaculoase destinatii din lume care merita a fi parcurse pe doua roti. printre acestea se numara traseul pentru biciclete Van Gogh din Olanda sau traseul Rim, Marele Canion, Arizona.

Una dintre cele mai vechi fabrici de confectii din Romania se inchide. Zeci de angajati urmeaza sa isi piarda joburile

Una din cele mai vechi fabrici de confectii din municipiul Sibiu, Sib Dress SA, se va inchide din 13 martie. Compania care facea haine pentru magazinele Steilmann, avea 138 de angajati, dintre care o parte.

Italia, 107 morti din cauza Covid-19 si peste 3.000 de imbolnaviri: Trebuie sa ne pregatim pentru cele mai complicate doua luni de dupa incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial

Italia trebuie sa se pregateasca pentru cele mai complicate de doua luni de dupa incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a afirmat dr. Giovanni di Perri, un renumit virolog din Torino, potrivit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )