Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan, decizie majora pentru bucuresteni. Ce se intampla cu autobuzele din Capitala

Playtech Playtech,
Nicusor Dan, decizie majora pentru bucuresteni. Ce se intampla cu autobuzele din Capitala

Nicusor Dan a luat o decizie majora pentru bucuresteni. Primarul Capitalei a anuntat ce se intampla cu autobuzele din Bucuresti. A gasit cu aceasta ocazie motiv sa o mai atace un pic pe fostul Primar General al PSD, Gabriela Firea. Cum vrea Nicusor Dan sa faca rost de bani. Ce idee i-a trecut prin cap . continuă pe Playtech

Nicusor Dan: incepem procedurile pentru inlocuirea sistematica a retelei de termoficare. E vorba de 60 km de retea pe care ii platim din fonduri proprii si de 200 km pe care o sa-i platim din fonduri europene (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni, intr-o conferinta de presa ca incep procedurile pentru inlocuirea sistematica a retelei de termoficare din Bucuresti. incepem procedurile.

Primaria Capitalei sterge de pe toate mijloacele de transport in comun numele institutiei Nicusor Dan: Spatiul, vandut pentru reclame comerciale Firea: Darama tot

Primaria Capitalei va sterge de pe toate mijloacele de transport in comun numele institutiei, iar spatiul va fi vandut pentru reclame comerciale, a anuntat primarul general, Nicusor Dan. Autobuzele au fost astfel colantate de fostul primar general, Gabriela Firea, dupa achizitionarea celor 400 de autobuze noi Otokar. Anuntul a generat o reactie rapida a Gabrielei Firea: Nu e in stare sa construiasca si atunci darama tot.

Nicusor Dan: incepem procedurile pentru inlocuirea sistematica a retelei de termoficare

Nicusor Dan a anuntat, luni, ca vor incepe procedurile pentru inlocuirea sistematica a retelei de termoficare in Capitala.

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani. Cand vor avea toti bucurestenii apa calda si caldura, cititi in randurile de mai jos. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de bucuresteni. incep procedurile pentru modernizarea retelei de termoficare Nicusor Dan, primarul Capitalei, a facut anuntul asteptat .

Nicusor Dan anunta ca sigla Primariei va fi scoasa de pe autobuzele STB: Vom cauta sa colectam fonduri suplimentare de la agentii economici privati care isi doresc reclame in spatiul public

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan a anuntat ca va fi scoasa sigla Primaria Capitalei de pe autobuzele STB. Spatiul revendicat urmeaza sa fie vandut catre agentii economici privati care isi do.

Nicusor Dan promite ca nu vom mai avea bucuresteni transpirati

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, regreta eroarea administratiei publice locale, care a pe.

Bucurestenii vor ramane in frig: argumentele lui Nicusor Dan care te fac sa regreti votul

Viitorul nu este deloc unul optimist pentru bucuresteni. Indiferent daca temperaturile vor cobori mai mult sau nu, Nicusor Dan tocma le-a adus la cunostinta oamenilor ca vor ramane in.

Nicusor Dan, despre reactia lenta la poluarea din Bucuresti: Garda de Mediu are doar 10 oameni. Ei vor fi ajutati de politisti locali. Noua structura, operationalizata la finele lunii

Nicusor Dan, Primarul general al Capitalei, a declarat, luni, ca in Bucuresti se mai intampla sa fie inregistrate niveluri ridicate de poluare din cauza arderilor necontrolate si, uneori, deoarece lipsa.

Nicusor Dan ii ia apararea lui Ludovic Orban in contextul scandalului din PNL: Orban are trei mari merite

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a comentat luni seara situatia din PNL unde mai multi lideri cer demisia lui Ludovic Orban de la sefia partidului. Nicusor Dan a precizat ca are un mare respect pentru calitatile de om politic ale lui Orban si a precizat ca liderul PNL are trei mari merite.

NICUSOR DAN: 15-20% din blocurile din Bucuresti primesc caldura sub parametri

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ieri seara, la Digi24, ca in 15-20% dintre blocurile bucurestene furnizarea agentului termic se realizeaza sub parametri si ca Termoenergetica a decis sa nu creasca presiunea, pentru a nu risca aparitia unei avarii, relateaza Hotnews.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )