Libnet.ro
UNICEF

13:30

Noi probleme de sanatate pentru Gabi Firea. A fost operata imediat, chiar ieri

Playtech Playtech,
Noi probleme de sanatate pentru Gabi Firea. A fost operata imediat, chiar ieri

In vara anului trecut, senatorul PSD ajungea la spital pentru o interventie chirurgicala la colon. Acum, Gabi Firea are noi probleme de sanatate. Fostul edil al Capitalei a fost operata de urgenta. Gabi Firea, noi probleme de sanatate 2020 a fost pentru fostul primar al Bucurestiului un an greu: a pierdut sefia Capitalei si a . continuă pe Playtech

Gabriela Firea a fost operata: Acum totul e bine, sunt spre vindecare

Senatoarea PSD Gabriela Firea a anuntat ca vineri a suferit o interventie chirurgicala la un spital privat din Bucuresti. Fostul primar al aCapitalei a facut anuntul printr-un mesaj publicat pe Facebook, in care.

Alimentul pe care romanii trebuie sa il consume zilnic, de fapt. E sanatate pentru stomac

Putini stiu, dar exista un aliment despre care specialistii in nutritie spun ca trebuie sa il consumi des. Este vorba despre supe, extrem de sanatoase si de satioase. Alimentul pe care romanii trebuie sa il consume zilnic, de fapt Astfel ca o dieta cu supe asigura foarte multi nutrienti, de care are nevoie orfanismul, deoarece .

Curs BNR pentru 13 ianuarie 2021. Noi valori negative pentru leul romanesc?

Un curs BNR pentru 13 ianuarie 2021 va fi emis astazi de Banca centrala, dupa ora 13:00. Desi suntem inca la inceput de an, analistii spun ca economia romaneasca se va confrunta cu un an furtunos. Efectele pandemiei se vad deja in economie si in cursu de referinta, dolarul trecand, recent, peste pragul de 4 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )