Libnet.ro
UNICEF

05:45

Noul proiect al Liei Olguta Vasilescu: unde vrea sa mai candideze PSD-ista

Playtech Playtech,
Noul proiect al Liei Olguta Vasilescu: unde vrea sa mai candideze PSD-ista

In ultimele zile, au aparut mai multi critici in PSD vizavi de trecutul Lie Olguta Vasilescu. Fosta membra PRM se afla in prima linie a social democratilor, dar se pare ca nu va mai sta mult la Bucuresti. Printr-o postare pe Facebook, cum se pare ca este moda printre politicieni de seama in ultima perioada, . continuă pe Playtech

Televiziune de propaganda, pe banii poporului roman: noul proiect al cuplului Pandele Firea

Poate cel mai ambitios proiect al lui Florentin Pandele si sotiei sale, Gabriela Firea, se va materializa in curand. Este vorba de un post de televiziune pe banii contribuabililor care tocmai a fost licentiat de CNA. Daca traiai cu impresia ca le-ai auzit pe toate cand vine vorba de proiecte fantastice ale familiei Pandele .

Lia Olguta Vasilescu vrea sa revina la Primaria Craiovei: Locuitorii orasului considera ca am fost cel mai bun primar de dupa Revolutie

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu va candida la Primaria Craiovei, pentru ca in urma unui sondaj de opinie, spune ea, locuitorii orasului considera ca a fost cel mai bun primar de dupa.

Ciolacu, scut pentru Olguta Vasilescu: Va fi o primarita de exceptie. E normal sa fie si o aripa PRM in fiecare partid

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis un mesaj de sustinere pentru Lia Olguta Vasilescu la Digi 24, dupa ce aceasta a fost contestata pe motiv ca are o atitudine de tip PRM. Ciolacu crede ca Olgiuta Vasilescu va castiga primaria la Craiova.

Cutremur printre social-democrati. Claudiu Manda, inlocuit in PSD chiar de Lia Olguta Vasilescu

Marcel Ciolacu a facut un anunt in care il inlocuieste pe Claudiu Manda, chiar de fata cu aceasta. Lia Olguta va fi pusa in locul lui in echipa ce urmeaza a fi prezentata la Congres. Ce reactie a avut Manda? Cutremur printre social-democrati Marcel Ciolacu, presedintele intermediar PSD, a facut un anunt marti, dupa finalul .

Lia Olguta Vasilescu si-a anuntat candidatura la Primaria Craiova

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu isi anunta candidatura la Primaria Craiovei, afirmand.

Lia Olguta Vasilescu si-a anuntat candidatura la Primaria Craiovei

Lia Olguta Vasilescu si-a anuntat, joi, in mod oficial, candidatura la Primaria municipiului Craiova. Decizia a fost luata, in unanimitate, de Biroul Permanent Municipal Craiova. Aceasta candidatura presupune.

Lia Olguta Vasilescu anunta ca va candida la Primaria Craiova

Lia Olguta Vasilescu a postat, joi, pe pagina de Facebook un mesaj prin care isi anunta, in mod oficial, candidatura la Primaria Craiovei.

Lia Olguta Vasilescu si-a lansat candidatura pentru Primaria Craiovei

Lia Olguta Vasilescu si-a lansat candidatura pentru Primaria Craiovei.

Olguta Vasilescu, despre situatia Sorinei Pintea: Sa terminam cu minciuna!

Olguta Vasilescu sustine ca informatia aparuta in spatiul public, conform careia Sorina Pintea a fost suspendata din PSD, nu este adevarata.

Olguta Vasilescu il contrazice pe Marcel Ciolacu: Sorina Pintea nu a fost suspendata din partid!

Olguta Vasilescu sustine ca informatia aparuta in spatiul public, conform careia Sorina Pintea a fost suspendata din PSD, nu este adevarata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )