Libnet.ro
UNICEF

20:00

Prima reactie e Vioricai Dancila, dupa ce guvernul a picat. Parlamentarii PSD au tradat!

Playtech Playtech,
Prima reactie e Vioricai Dancila, dupa ce guvernul a picat. Parlamentarii PSD au tradat!

Viorica Dancila si guvernul pe care l-a condus timp de un an si 8 luni au cazut astazi prin motiune de cenzura, in plenul Parlamentului Romaniei. Nu mica a fost dezamagirea presedintelui PSD atunci cand a vazut ca a fost invalidata, alaturi de echipa de la Palatul Victoriei. Social-democrata a recunoscut, inca de la primele . continuă pe Playtech

Care este prima reactie a Vioricai Dancila dupa ce Guvernul PSD a fost DEMIS!

Toate partidele s-au unit pentru a trece motiunea de cenzura. Au fost si colegi din cadrul PSD care au tradat, spune Viorica Dancila dupa votul inregistrat astazi, vot in urma caruia Guvernul PSD a fost demis.

Prima reactie din PSD, dupa ce s-a zvonit ca Dan Nica ar fi fost respins. Fifor: Presupunand prin absurd ca Nica ar fi respins, mergem cu alta propunere

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine caDan Nica nu a fost respins de Comisia Europeana pentru functia de comisar european, insa daca acest lucru se va intampla, PSD va merge cu alta propunere,.

Reactia Vioricai Dancila dupa ce membri ai CSM au cerut sesizarea CCR pentru afirmatiile dintr-o sedinta de partid: Daramarea Guvernului presupune, de fapt, si numirea procurorilor. Asta este rolul

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, dupa ce in spatiul public a aparut o inregistrare care ii este atribuita si in care le-a vorbit parlamentarilor PSD despre miza justitiei in ramanerea la guvernare, ca a vrut sa dea un mesaj ca politicul nu are voie sa se implice in domeniul juridic.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Cosmarul Romaniei a incetat!

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Trei parlamentari PSD au votat alaturi de rivalii formatiunii politice. Partidul de la guvernare pierde Puterea dupa 7 ani si jumatate de guvernare, cu o mica pauza. Viorica Dancila s-a contrazis, in plen, cu Victor Ponta si Calin Popescu .

Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea care este demis prin motiune de cenzura dupa Revolutie Este al doilea guvern PSD din actuala legislatura care pica prin motiune de cenzura

10 octombrie 2019 - motiunea de cenzura impotriva Guvernului a fost adoptata de Parlament, iar Cabinetul Vioricai Dancila devine cel de al patrulea demis prin motiune de cenzura in istoria post-decembrista. Si este al doilea guvern PSD din actuala legislatura care pica prin motiune de cenzura, dupa Guvernul Grindeanu. Atunci, motiunea a marcat o premiera in Parlamentul Romaniei, fiind prima initiata de un partid - PSD - impotriva propriului guvern.

Guvernul a picat. Ce va face Viorica Dancila dupa ce nu va mai fi prim-ministru

Guvernul condus de Viorica Dancila a picat, in urma votului dat de parlamentari in plen la motiunea de cenzura. Au fost exprimate in total 242 de voturi, dintre care 238 au fost pentru si 4 au fost impotriva. Dancila si-a pierdut postul de premier, insa a anuntat ca are mari asteptari in ceea ce priveste .

Ce a patit Dragos Patraru din cauza Vioricai Dancila. Decizia CNA este oficiala

Postul de televiziune Prima TV a fost sanctionat de Consiliul National al Audiovizualului, dupa ce Dragos Patraru a folosit mai multe apelative la adresa Vioricai Dancila care au fost considerate deplasate. Jurnalistul s-a adresat cu apelativele analfabeto si inculto in cadrul emisiunii Starea Natiei. Chiar daca mai multi membri ai CNA s-au amuzat in momentul .

Sotul Vioricai Dancila castiga mult mai mult decat salariul sotiei premier. Unde lucreaza Cristinel Dancila

Sotul Vioricai Dancila pare sa fie cel care aduce veniturile substantiale din casa, pentru ca doar anul trecut a avut un castig cu totul spectaculos. Guvernul Dancila ar putea sa cada joi, odata cu citirea motiunii de cenzura, initiata de PNL. Sotul Vioricai Dancila castiga mult mai mult decat salariul sotiei premier Cristinel Dancila a .

Greseala Vioricai Dancila care o poate costa functia. Iohannis poate numi, saptamana viitoare, alt premier

PSD tremura din temelii in aceste zile. Joi se voteaza motiunea de cenzura in urma careia Guvernul PSD ar putea fi demis, insa social-democratii isi fac griji si daca motiunea pica. Asta pentru ca Viorica Dancila a facut o gafa care o poate costa functia de premier: nu a mers in Parlament in termen de .

UPDATE. Dancila, prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a partidelor de opoziti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )