Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un student din Radauti, atac la PSD. Ce si-a scris pe masina

Playtech Playtech,
Un student din Radauti, atac la PSD. Ce si-a scris pe masina

In ianuarie 2017, la doua saptamani dupa investirea guvernului PSD-ALDE, condus de Sorin Grindeanu, au inceput o serie de proteste de strada in romania fata de munca guvernului. 2019, protestele continua! Protestele la adresa PSD continua Luna ianuarie a anului 2017, dupa investirea guvernului PSD-ALDE condus de Grindeanu, a adus o serie de proteste de . continuă pe Playtech

Vicepresedinte USR reclamat de primar pentru mesajul: M**e PSD scris pe masina ca protest la gropi. O forma mai putin vulgara nu avea acelasi impact

Un tanar din Radauti, satul sa-si tot repare autoturismul din cauza strazilor gaurite sau denivelate din oras, a decis sa protesteze scriindu-si pe portiera masinii un celebru mesaj obscen adresat partidului din care face parte primarul urbei, Nistor Tatar. Deranjat de forma de protest a radauteanulului, alesul local l-a reclamat la Politie.

Paul a oprit la o benzinarie intr-o comuna din judetul Ilfov sa-si alimenteze masina, cand a vazut ca se intampla ceva de-a dreptul bizar. Asta e de noaptea mintii! (VIDEO)

Paul a oprit la o benzinarie intr-o comuna din judetul Ilfov si a vrut sa-si alimenteze masina, cand a vazut ca se intampla ceva de-a dreptul bizar. Desi din pompa iesea doar aer, ceasul continua sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )