Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce scrie Le Figaro despre Liviu Dragnea si Laura Codruta Kovesi. Este umilitor pentru fostul lider PSD

Playtech Playtech,
Ce scrie Le Figaro despre Liviu Dragnea si Laura Codruta Kovesi. Este umilitor pentru fostul lider PSD

Publicatia franceza Le Figaro a pus ochii pe Liviu Dragnea si Laura Codruta Kovesi. Iata ce atitudine vor avea francezii in ceea ce il priveste pe candidatul lor, Bohnert, care se afla in cursa pentru functia de sef al PE alaturi de Kovesi si ce parere au despre atitudinea fostului lider PSD. Ce scrie Le . continuă pe Playtech

UPDATE Dacian Ciolos: Franta o va sustine pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului european

Franta o va sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European, a declarat marti Dacian Ciolos, liderul grupului parlamentarilor europeni Renew Europe, din care face parte si partidul presedintelui francez Emmanuel Macron, scrie Politico. eu.

Financial Times: Franta o sustine pe Laura Codruta Kovesi la preluarea sefiei Parchetului European

Franta o sustine pe Laura Codruta Kovesi la functia de procuror-sef european in locul propriului candidat, Jean-Francois Bohnert, scrie Financial Times, care citeaza surse franceze si romane.

Viorica Dancila o ataca pe Laura Codruta Kovesi in presa internationala. Ce ne facem daca acuzatiile sunt reale?

Conflictul s-a mutat pe alte fronturi! Premierul Viorica Dancila o ataca pe fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi in presa internationala. Oficialul, in timp ce isi ascutea sabiile, a subliniat ca inainte de orice Kovesi sa-si rezolve problemele din justitie. Viorica Dancila o ataca pe Laura Codruta Kovesi in presa internationala Viorica Dancila a .

Laura Codruta Kovesi, reconfirmata inca o data la Bruxelles. Cine si-a anuntat sprijinul pentru fosta sefa DNA

Parlamentul European va reconfirma public sprijinul pentru Laura Codruta Kovesi. Mesajul va fi facut public inainte de intalnirea informala a Ministrilor de Justitie si Afaceri Interne. Mesaj de reconfirmare al spijinului catre Kovesi Conferinta Presedintilor, sefii grupurilor parlamentare, a decis ca in cursul zilei de joi Parlamentul European sa transmita un mesaj pentru reconfirmarea sprijinului .

Emmanuel Macron i-a transmis lui Klaus Iohannis ca o va sustine pe Laura Codruta Kovesi la conducerea Parchetului European

Presedintele francez Emmanuel Macron i-a transmis vineri lui Klaus Iohannis ca va retrage candidatura lui Jean-Francois Bohnert si ca o va sustine pe Laura Codruta Kovesi la conducerea Parchetului European.

Laura Codruta Kovesi cere sa-i fie incetata urmarirea penala in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa

Laura Codruta Kovesi cere sa fie incetata urmarirea penala pe numele sau dupa ce magistratul de la inalta Curte, cea care i-a ridicat controlul judiciar, spune foarte clar ca masura controlului judiciar a.

Rares Bogdan (PNL): Tentativele disperate ale liderilor PSD si ALDE de a o sabota pe Laura Codruta Kovesi au esuat, dar asta nu inseamna ca nu vor mai incerca

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a afirmat, joi, ca desi tentativele disperate ale liderilor PSD si ALDE de a o sabota pe Laura Codruta Kovesi au esuat, acest lucru nu inseamna ca nu vor mai.

Parlamentul European isi pastreaza sprijinul pentru Laura Codruta Kovesi in vederea obtinerii functiei de procuror-sef european

Parlamentul European isi mentine sustinerea pentru Laura Codruta Kovesi in vederea obtinerii functiei de procuror-sef european, iar presedintele David Sassoli va trimite in acest sens o scrisoare Consiliului Uniunii Europene. Sassoli considera ca este esential sa se asigure cat mai curand anchetarea si urmarirea penala a infractiunilor impotriva bugetului Uniunii Europene.

Dacian Ciolos: Franta o sustine pe Laura Codruta Kovesi

Dacian Ciolos a declarat ca Guvernul francez va informa Consiliul Uniunii Europene ca in viitorul apropiat Laura Codruta Kovesi va fi sustinuta pentru functia de procuror general.

Digi24: Viorica Dancila, pentru The Guardian: Laura Codruta Kovesi trebuie sa isi rezolve problemele cu sistemul judiciar

Dupa proteste masive, Viorica Dancila trebuie sa faca dovada faptului ca nu este doar o mandatara a fostului lider PSD, care a fost condamnat pentru coruptie, scrie The Guardian. Cotidianul britanic descrie tripla doza de realitate primita de PSD in doar 48 de ore, dupa infrangerea suferita la alegerile europarlamentare, validarea referendumului si condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si jumatate pentru coruptie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )