Libnet.ro
UNICEF

01:05

Socant cum arata Ion Iliescu la 90 de ani. A ajuns aproape de nerecunoscut

Playtech Playtech,
Socant cum arata Ion Iliescu la 90 de ani. A ajuns aproape de nerecunoscut

Ion Iliescu, presedinte de trei ori al Romaniei, nu mai este de mult o figura emblematica a PSD. Acum, ajuns la 90 de ani, a ramas numai cu titlul onorofic in partid, cu dosarul Revolutiei, dar si cu multe probleme de sanatate, venite la pachet cu batranetea. Socant cum arata Ion Iliescu la 90 de . continuă pe Playtech

Ion Iliescu a implinit 90 de ani. Ce dorinta si-a pus fostul presedinte de ziua lui

La 90 de ani, Ion Iliescu, primul presedinte din istoria tarii care atinge aceasta varsta, este cel mai batran dintre fostii sefi de stat.

Fostul presedinte Ion Iliescu implineste astazi 90 de ani

Ion Iliescu, fost presedinte al Romaniei, implineste astazi 90 de ani.

Motivul pentru care Ion Iliescu a disparut brusc din spatiul public. Are 90 de ani si stie multe din secretele Romaniei

Ion Iliescu implineste frumoasa varsta de 90 de ani! Majoritatea romanilor se intreaba de ce acesta a disparut din spatiul public in ultimii ani. Ce s-a intamplat cu fostul politician? Motivul pentru care Ion Iliescu a parasit spatiul public Ion Iliescu sarbatoreste maine, 3 martie, frumoasa varsta de 90 de ani. Multi au sesizat ca .

Ion Iliescu a implinit 90 de ani. Nu-i ca la 19, dar deocamdata capul e intreg. Mesajul lui Adrian Nastase

Fostul presedinte Ion Iliescu a implinit astazi 90 de ani. Disparut de pe scena publica, acesta a afirmat intr-o reactie pentru Mediafax ca la 90 de ani, nu-i ca la 19, dar e. Se aduna multe. Dar deocamdata, capul e intreg. Totodata, fostul premier Adrian Nastase a transmis un mesaj de ziua fosului presedinte.

Ion Iliescu a implinit 90 de ani. Nu e ca la 19 ani, dar capul e intreg

Ion Iliescu a declarat ca nu se mai simte ca la 19 ani, dar capul il are intreg si asta conteaza, in ziua in care a implinit 90 de ani.

Ion Iliescu a implinit 90 de ani: Nu e ca la 19 ani, dar deocamdata capul este intreg

Fostul presedinte Ion Iliescu, care astazi a implinit 90 de ani, spune ca nu se mai simte ca la 19 ani, dar deocamdata capul il are intreg.

Fostul presedinte Ion Iliescu implineste astazi 90 de ani

Fostul presedinte Ion Iliescu implineste marti 90 de ani. Iliescu nu a mai avut nicio aparitie publica din martie 2017, cand a mers la Parchetul General, fiind citat de procurori in dosarul Revolutiei, in care a fost trimis in judecata pentru infractiuni contra umanitatii.

Unde au fost Ion Iliescu si Nina in luna de miere. Se iubesc de 69 de ani

Nina Iliescu, sotia fostului presedinte al tarii, Ion Iliescu este o doamna care a decisa sa ramana cumva intr-un con de umbra in ceea ce priveste aparitiile publice. Spre deosebire de sotul sau, Nina a ales discretia, nu doar pe parcursul celor trei mandate ale lui Ion Iliescu de presedinte al tarii, ci pe parcursul .

Ce cadou i-a facut Marian Ceausescu lui Ion Iliescu, chiar de ziua lui. Totul a fost filmat

Unul din personajele tipice de protestatari impotriva fostului regim condus de Ion Iliescu,Marian Morosanu, zis Ceausescu, in aceasta dimineata a facut ce face de cativa ani buni. Ce cadou i-a facut Marian Ceausescu lui Ion Iliescu, chiar de ziua lui impreuna cu cativa amici, Marian Morosanu, zis Ceausescu s-a instalat in fata locuintei fostului Presedinte .

Marcel Ciolacu a dezvaluit ca a vorbit cu Ion Iliescu: I-am spus la multi ani. Am discutat despre situatia politica incordata

Marcel Ciolacu a dezvaluit ca i-a urat la multi ani lui Ion Iliescu si ca au vorbit despre actuala situatie politica din Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )