Libnet.ro
UNICEF

17:45

Trecutul rusinos al fiului Sorinei Pintea. De ce a fost arestat si condamnat la inchisoare

Playtech Playtech,
Trecutul rusinos al fiului Sorinei Pintea. De ce a fost arestat si condamnat la inchisoare

Sorina Pintea este fost ministru al Sanatatii si manager al Spitalului Judetean Baia Mare. Sorina Pintea si-a dat demisia din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare si a fost suspendata din PSD. Momentan, va fi numit un manager interimar si un colectiv de medici la conducerea unitatii, a declarat . continuă pe Playtech

Liviu Pop spune ca va face plangere penala impotriva fiului Sorinei Pintea: Cer daune morale

Senatorul social-democrat Liviu Pop a declarat luni, la Parlament, ca va formula plangere penala impotriva fiului fostului ministru al Sanatatii Sorina Pintea, pentru a-i cere daune morale pentru prejudiciu de imagine provocat de declaratiile iresponsabile ale acestuia, scrie Agerpres.

Liviu Pop anunta ca il va da in judecata pe fiul Sorinei Pintea, dupa ce acesta a acuzat ca senatorul ar fi implicat in dosarul de mita al fostului ministru al Sanatatii

Senatorul Liviu Pop depune plangere penala pe numele fiului Sorinei Pintea, care a declarat ca denuntatorul din dosarul mamei sale i-a spus ca i-a dat alte patru transe de bani parlamentarului PSD. Social-democratul spune ca are de aparat o imagine cat Casa Poporului, scrie Mediafax.

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea

Avocatul Poporului, Renate Weber, a anuntat, miercuri, ca institutia pe care o conduce s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea, fost ministru al Sanatatii, care a fost impinsa de un ofiter de politie in momentul in care a coborat din masina politiei si a intrat in policlinica.

Primul mesaj transmis de avocatii Sorinei Pintea, dupa ce a fost arestata: Nu exista proces verbal pentru flagrant!

Avocatii Sorinei Pintea au transmis primul mesaj, dupa ce fostul ministru al Sanatatii a fost arestat pentru 30 de zile pentru ca ar fi primit mita. Acestia sustin ca nici macar nu exista un proces verbal pentru flagrant.

Povestea fabuloasa a Sorinei Pintea. Cum a ajuns sa infieze un copil, la 50 de ani

Dupa ce a fost implicata intr-un controvesat scandal, pe final de mandat, cand a dat o decizie ciudata, acum fostul Ministru al Sanatatii, Sorina Pintea este implicata intr-un alt scandal, de luare si dare de mita. Sorina Pintea este acum incarcerata pentru 30 de zile, iar procurorii au demarat procedura pentru acest aspect. Povestea fabuloasa .

Informatii cruciale din ancheta dosarului Sorinei Pintea: Geanta ei a fost aruncata efectiv in zona flagrantului

Jurnalistul si social-democratul Liviu Alexa a facut dezvaluiri in cazul Sorinei Pintea. Acesta sustine ca geanta fostului ministru al Sanatatii a fost aruncata in zona flagrantului, iar Pintea nu ar fi pus mana pe nicio bancnota.

Un fost director de spital ii ia apararea Sorinei Pintea: Ancheta DNA, o porcarie; colegii de partid, curve de politicieni

Marcela Papici, care a condus doi ani Spitalul Judetean din Satu Mare, calitate in care a fost vizata de o ancheta a DNA, ii ia apararea Sorinei Pintea, anchetata pentru coruptie. Nu pot sa nu imi exprim frustrarea pentru ceea ce i se intampla si cum i se intampla, sustine Papici.

Viorica Dancila, despre situatia Sorinei Pintea: Pe langa lege, trebuie sa existe si omenie

Fostul premier Viorica Dancila reactioneaza in cazul Sorinei Pintea, criticand modul in care autoritatile au actionat atunci cand fostul ministru al Sanatatii a fost transportat de la Arestul Central al Ca.

Serban Nicolae, despre cazul Sorinei Pintea: Nu e vorba de omenie, de politete, de ingaduinta, ci de lege! Mai exact, de incalcarea legii

Serban Nicolae a declarat ca s-a incalcat legea in cazul Sorinei Pintea, fostul ministru al Sanatatii, atunci cand a fost transportata la spital purtand catuse la maini.

GABRIEL ZETEA, DESPRE CAZUL PINTEA: Voi propune suspendarea din partid a Sorinei Pintea

Presedintele CJ Maramures si liderul filialei PSD Gabriel Zetea se declara socat de acuzatiile impotriva Sorinei Pintea - arestata pentru luare de mita - si anunta ca va numi o conducere interimara, va dispune o ancheta privind achizitiile la Spitalul Judetean, unde aceasta era manager, si va propune suspendarea din partid a Sorinei Pintea si a tuturor celor care ar putea avea legatura cu acest caz.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,317 seconds )