Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ultima ora. Medicul Alexandru Rafila, infectat cu COVID-19. Ce reguli a incalcat

Playtech Playtech,
Ultima ora. Medicul Alexandru Rafila, infectat cu COVID-19. Ce reguli a incalcat

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si propunerea PSD pentru functia de viitor premier, a anuntat ca a fost infectat cu COVID-19. Vestea vine la scurt timp dupa ce acesta a intrat in izolare, deoarece sotia sa a fost testata si ea pozitiv. Cum a contactat virusul Prezent in multe sedinte si delegatii, profesorul . continuă pe Playtech

Ultima ora. Medicul Alexandru Rafila a intrat in izolare. Vestea crunta pe care reprezentantul Romaniei la OMS a aflat-o cu putin timp in urma

Momente tensionate in familia renumitului medic, Alexandru Rafila. Candidatul PSD la alegerile parlamentare si principala propunere pentru functia de premier a aflat de curand ca unul dintre membrii familiei sale este infectat cu COVID-19, astfel ca si izolarea sa este imperativa. Ce se intampla in aceste momente Potrivit stirileprotv. ro, surse din PSD au dezvaluit ca .

Medicul Alexandru Rafila, izolat la domiciliu, dupa ce sotia sa a fost diagnosticata cu virusul COVID-19

Medicul Alexandru Rafila a intrat in izolare, dupa ce sotia sa a fost testata pozitiv pentru COVID-19. Mediculmicrobiolog propusde PSD pentru postul de premier a confirmat informatia pentru.

Alexandru Rafila: Sunt infectat cu COVID-19. Cat se vede, ma simt bine

Alexandru Rafila, candidatul PSD la functia de prim-ministru si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a confirmat, joi seara, la Subiectiv, ca este infectat cu COVID-19.

Alexandru Rafila este infectat cu noul coronavirus

Medicul Alexandru Rafila a anuntat joi ca si in cazul sau s-a confirmat infectia cu noul coronavirus.

Alexandru Rafila, confirmat cu noul coronavirus

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, a fost confirmat cu noul coronavirus, la cateva zile dupa ce si sotia sa a fost testata pozitiv. Rafila a precizat ca se simte bine si ca a purtat masca, scrie News.

Alexandru Rafila, sfat din izolare: Medicamentul pe care sa nu il iei niciodata daca ai COVID. Este grav!

Aflat in izolare dupa ce a contractat noul coronavirus, medicul Alexandru Rafila a intrat in direct intr-o emisiune televizata, in care a declarat ca se simte bine si face tratament. Presedintele Societatii de Microbiologie a transmis si un mesaj cu aceasta ocazie, cu privire la un medicament care nu trebuie administrat sub nicio forma in cazul infectiei cu coronavirus.

Alexandru Rafila, confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Cum se simte reprezentantul Romaniei la OMS

Medicul Alexandru Rafila a anuntat joi ca si in cazul sau s-a confirmat infectia cu noul coronavirus, dupa ce, initial, sotia sa primise acest diagnostic, transmite Agerpres.

Alexandru Rafila a intrat in izolare

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru postul de premier, se afla in izolare, dupa ce sotia sa a fost confirmata cu COVID-19, potrivit unor surse politice.

Alexandru Rafila, in izolare dupa un membru al familiei s-a infectat cu COVID-19

Alexandru Rafila, reprezentant al Romaniai la OMS si cel care a deschis lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, se afla in izolare, dupa ce un membru al familiei a fost testat cu noul coronavirus.

Avertismentul medicului Alexandru Rafila din izolare: Infectia cu noul coronavirus nu se trateaza cu acest antibiotic!. Ce efecte grave poti avea

In cursul serii de joi, Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a anuntat ca este infectat cu noul coronavirus. Acesta a dezvaluit cum se simte si de unde a contactat virusul. Pe langa toate aceste informatii, profesorul a tras un semnal de alarma pentru toti romanii care au COVID-19. Ce nu trebuie sa iei niciodata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )