Libnet.ro
UNICEF

11:30

Veste uriasa pentru romanii care platesc chirie. Ce s-ar putea intampla cu banii datorati

Playtech Playtech,
Veste uriasa pentru romanii care platesc chirie. Ce s-ar putea intampla cu banii datorati

In contextul crizei medicale care vine cu mari pierderi economice, social-democratii au depus un proiect prin care plata chiriei sa poata fi amanata atat pentru persoanele fizice, cat si pentru firme, pe perioada starii de urgenta. Veste mare pentru chiriasi Partidul Social Democrat PSD) a depus marti, la Parlament, o initiativa legislativa prin care este . continuă pe Playtech

Raiffeisen, veste uriasa pentru mii de romani. Ce clienti sunt vizati de decizie

Decizie foarte importanta luata de Raiffeisen Leasing. Aceasta banca a hotarat sa vina in sprijinul clientilor afectati de pandemia Covid-19 si le ofera acestora posibilitatea de a opta pentru o perioada de gratie de pana la 3 luni pentru plata capitalului. Raiffeisen: clientii sa faca apel la semnatura electronica De asemenea, banca ia in consideratie .

Veste trista pentru parintii care stau acasa cu cei mici! De ce vor primi mai putini bani in luna aprilie

Potrivit legii promulgate de presedintele Klaus Iohannis, parintii au dreptul sa stea acasa in perioada in care scolile si gradinitele sunt inchise in contextul prevenirii si combaterii coronavirusului, cat si in alte situatii in care unitatile de invatamant sunt inchise temporar. Care sunt prevederile proiectului de lege adoptat de presedinte Proiectul de legea fost adoptat .

Andrei Caramitru, umilinta suprema pentru romanii care se intorc din diaspora. Mesaj vehement

Fostul consilier USR, Andrei Caramitru, spune ca cei care s-au intors din alte tari pe fondul pandemiei de Covid-19 sunt cei care, nu de mult, radeau de cei iesiti in Piata Victoriei, la proteste. Andrei Caramitru a scris ca acestia sunt cei care au facut de ras Romania afara. Cine sunt diasporezii care ies prin .

Lovitura pentru cei care ajung in somaj tehnic. Salariul maxim: 2,382 lei

Surpriza uriasa pentru romanii trimisi in somaj tehnic in aceaste zile. Decizia guvernului de a plati 75% pentru somajul tehnic vine cu un detaliu care nu a fost luat in seama pana acum.

Raed Arafat, mesaj pentru romanii care au iesit la gratare: Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati!

Raed Arafat a lansat un nou apel catre populatie sa evite la maximum iesirile din locuinta care nu sunt esentiale in aceasta perioada, argumentand ca noul coronavirus nu se vede, nu se simte si nu are gust ca oamenii sa-l poata evita cu usurinta.

Veste crunta pentru Jennifer Lopez. Barbatul pe care l-a iubit cel mai mult a murit la 51 de ani

Iubitul din tinerete al lui Jennifer Lopez s-a stins din viata la numai 51 de ani. David Cruz avea o boala de inima care nu l-a mai lasat sa traiasca. A murit sambata la un spital din New York. Jennifer Lopez e distrusa de durere. Povestea de iubire dintre J. Lo. si David Cruz J.

Olimpia Melinte, veste buna pentru fani. Ce a anuntat acum actrita din Vlad de la PRO TV

Pro TV a sistat filmarile la serialul Vlad, din cauza pandemiei, iar actorii au fost nevoiti sa se retraga acasa, in izolare. Olimpia Melinte, interpreta Elizei Dragomir, a povestit, intr-un interviu, cum arata viata ei in izolare. Olimpia Melinte, veste buna pentru fani Actrita profita din plin detimpul pe care-l are si face tot ce .

Veste dureroasa pentru Simona Halep si Toni Iuruc. Nicio femeie nu isi doreste asa ceva

Din pacate, criza sanitara prin care trecem a schimbat cursul vietilor multora. Unele afaceri au foarte mult de pierdut, trusturile si-au dat peste cap grilele de televiziune, dar si unele vedete de la noi si-au schimbat total planurile. Nuntile vedetelor, amanate din cauza crizei sanitare Pandemia de coronavirus a fortat lucrurile si a schimbat traiectoria .

Veste proasta pentru Simona Halep. Ce se intampla cu nunta ei cu Toni Iuruc

Simona Halep si Toni Iuruc formeaza un cuplu din 2019, o relatie aflata asadar la inceput, dar care e traita la intensitate maxima de cei doi. Cei doi au planuit sa faca nunta anul acesta iar evenimentul ar fi trebuit sa fie fabulos, la un restaurant de lux din Constanta si organizat conform tuturor traditiilor .

Veste trista pentru fanii lui. Un actor indragit de romani a fost diagnosticat cu coronavirus

Veste trista pentru fanii serialului Tanar si nelinistiti. Unul dintre actorii principali, Greg Rikaart, a fost diagnostica cu coronavirus. Aceasta este inca un motiv de suparare pentru impatimitii produictiei, dupa ce la inceputul anului, producatoarea filmului a murit, la varsta de 91 de ani, iar filmarile au fost anulate din cauza pandemiei de Covid-19. Depistat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )