Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vesti bune pentru pensionari. Cu cat se vor mari pensiile, anul acesta. Punctul de pensie va creste

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru pensionari. Cu cat se vor mari pensiile, anul acesta. Punctul de pensie va creste

In sfarsit, apar vesti bune pentru pensionari. Teoretic, toate pensiile se vor mari, incepand de anul acesta. Afla cu cat se vor mari pensiile si cu cat va creste punctul de pensie. Trebuie, totusi, sa iei in calcul un aspect despre care putina lume vorbeste, iar PSD nici n-ai vrea sa-l stii, cu toate ca . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la prezindentiale. Ce li s-a pregatit

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a pregatit o platforma online pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la alegerile prezidentiale. Acestia se vor putea preinscrie pe site-ul votstrainatate. ro si vor putea opta pentru varianta de vot: la sectie sau prin corespondenta. AEP lanseaza un site pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la prezidentiale .

Gabriela Firea, program special pentru pensionari. Cum poti sa mergi gratis in excursii prin tara

Gabriela Firea si-a anuntat revenirea, atat la primarie, cat si in activitatea politica, dupa ultima operatie avuta. Desi a declarat, joi, la Antena 3, ca va organiza o intalnire cu presa, unde va comunica intentiile pe toate palierele, Firea nu a putut sta departe de anunturi. Gabriela Firea, program special pentru pensionari Pe pagina sa .

Vesti proaste pentru bugetari. Salariile de la stat vor scadea. Masura care ii va invrajbi pe angajati

Romanii care sunt angajati la stat risca sa aiba modificari la salariu. Cei cu rezultate mediocre la locul de munca vor primi un salariu mai mic pe parcursul unui an intreg. Salarii scazute pentru unii bugetari Romanii care sunt angajati la stat risca sa aiba salariul micsorat din cauza rezultatelor mediocre de la locul de .

Oficial! Toti romanii vor pierde bani la pensie: Vezi doar aici cati bani vei primi mai putin de luna viitoare...

Noua lege a pensiilor nu aduce vesti bune pentru majoritatea romanilor. Documentul stabileste ca pensionarii de rand nu vor mai cumula mai multe tipuri de pensii, in timp ce persoanele care au pensii speciale, se.

HOROSCOP WEEKEND. Vesti excelente pentru Fecioare, dar Scorpionii vor da lovitura

Horoscop weekend. Iata ce ne rezerva astrele pentru ultimele doua zile ale saptamanii. Berbec Ai parte de schimbari cand vine vorba de viata sentimentala. O discutie serioasa cu partenerul de cuplu.

ADMITERE 2019. Ce locuri sunt disponibile pentru cei care vor o cariera in Armata, Politie, SRI sau SIE

Doritorii pot alege intre mai multe universitati din toata tara. Ei trebuie sa aiba diploma de Bacalaureat sau o adeverinta care sa certifice acest lucru. Varsta celor care vor aceasta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )