Libnet.ro
UNICEF

19:15

Victor Ponta, desfiintat de Fifor inaintea motiunii: pesedist, inainte de a fi tradator

Playtech Playtech,
Victor Ponta, desfiintat de Fifor inaintea motiunii: pesedist, inainte de a fi tradator

Daca va pica motiunea de cenzura, Victor Ponta s-ar putea sa fie principalul responsabil al esecului. A fost sarcina lui sa atraga parlamentari PSD in curtea Pro Romania, si nu i-a iesit foarte bine. Partidul lui Victor Ponta este cea mai noua iteratie a batranului partid social democrat. A fost construit de la premisa ca . continuă pe Playtech

Victor Ponta, despre adevaratul scop al motiunii de cenzura: Nu va mai fi candidat la alegerile prezidentiale

Victor Ponta a facut declaratii referitoare la adevaratul scop al motiunii de cenzura. Daca va trece, in mod cert Viorica Dancila nu va mai reprezenta o optiune viabila pentru candidatura la prezidentiale, din partea PSD. Acest lucru il va avantaja pe Mircea Diaconu, fiind sustinut de Pro Romania si de ALDE. Victor Ponta, despre adevaratul .

Fifor: Victor Ponta i-a promis lui Klaus Iohannis ca va racola parlamentari PSD si nu a reusit

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca Victor Ponta i-a promis lui Klaus Iohannis ca va racola parlamentari PSD si nu a reusit. in plus, Fifor afirma ca Victor Ponta nu mai convinge pe nimeni. Victore, esti si ai fost mereu nu pro Romania, ci pro tradare, a mai spus Fifor, relateaza news. ro.

Mircea Badea, reactie dura inaintea motiunii de cenzura: Cantitatea de prostie din aceasta tara este insuportabila

Mircea Badea a avut o reactie foarte dura, chiar inainte de citirea motiunii de cenzura. Si-a sustinut luni seara, in direct, argumentele potrivit carora isi doreste ca Guvernul Dancila sa pice. La randul sau, premierul a sustinut luni ca se asteapta ca motiunea de cenzura sa nu treaca. Propunerea initiata de PNL va fi dezbatuta .

Mihai Fifor, critici la adresa lui Victor Ponta: in 2015 era doar o poza pusa in geam. Munca o faceau altii, cei pe care acum ii denigreaza

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a atacat luni dimineata pe liderul PRO Romania,Victor Ponta, despre care spune ca este un cameleon. Mihi Fifor il critica in termeni duri pe fostul.

Mihai Fifor: Spre deosebire de Victor Ponta, eu nu sunt cameleon. in 2015 era doar o poza pusa in geam

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a atacat luni dimineata pe fostul coleg de partid Victor Ponta, despre care spune ca este un cameleon. Fifor il critica pe liderul Pro Romania ca in 2015 se laudat cu o munca care nu-i apartinea. Munca o faceau altii, cei pe care acum ii denigreaza. Ca asa fac cameleonii, a subliniat social-democratul.

Dancila, despre Victor Ponta: Dorinta lui e de a distruge PSD E exclus ca PSD sa guverneze cu Ponta si Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a lansat acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta despre care a precizat ca nu isi va respecta niciodata cuvantul fata de nimeni, in contextul motiunii de cenzura. De asemenea,.

Victor Ponta, serie de atacuri la adresa premierului: Cred ca azi avem datoria sa ingropam un mort care sta la Palatul Victoria, daca nu, il vor ingropa romanii la alegerile prezidentiale

Victor Ponta a facut o serie de ironii la adresa premierului Dancila, in timpul dezbaterilor din plenul Parlamentului pentru adoptarea motiunii de cenzura. Ne aflam in fata unei motiuni foarte.

Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, parlamentarii PSD convocati de Dancila la Vila Lac. Cum arata ultimele calcule ale pesedistilor

Viorica Dancila ii cheama miercuri pe deputatii si senatorii social-democrati, la Vila Lac, incepand cu ora 17. intalnirea are loc in contextul in care se poarta ultimele negocieri si se fac ultimele calcule inaintea motiunii de cenzura. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca in prezent voturile parlamentarilor PSD sunt securizate, insa negocierile cu parlamentarii semnatari ai motiunii se vor purta pana in ultimul moment.

Dancila si promisiunile inaintea motiunii de cenzura: cum i-a facut sa revina la PSD

E vorba de o diferenta de doar cateva voturi, iar Viorica Dancila a fost dispusa sa faca orice pentru a aduce cativa parlamantari de partea PSD. Ca sa nu piarda Guvernul si functia de premier, Viorica Dancila a fost nevoita sa promita marea cu sarea tuturor celor care au fost deschisi la ideea unui vot .

Calculele PNL cu doar o zi inaintea motiunii de cenzura. Cati parlamentari voteaza contra Guvernului

Liderul PNL, Ludovic Orban, isi face calculele inaintea motiunii de cenzura de joi. Si crede ca are numarul suficient de voturi pentru a dobori Guvernul. Avem 237 de semnatari. Stiu doar ca un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )