Libnet.ro
UNICEF

18:00

Viorica Dancila o apara pe Sorina Pintea. Ce a dezvaluit acum despre fostul ministru

Playtech Playtech,
Viorica Dancila o apara pe Sorina Pintea. Ce a dezvaluit acum despre fostul ministru

Sorina Pintea, ex-ministrul Sanatatii, si-a dat demisia din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare dupa acuzatiile DNA. Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei, a sarit in apararea acuzatei. Fostul lider PSD a transmis un mesaj pe contul ei de Facebook referitor la situatia in care se afla Pintea. continuă pe Playtech

Viorica Dancila, despre situatia Sorinei Pintea: Ar trebui sa i se dea posibilitatea de a-si ingriji sanatatea in conditii mai bune

Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei, a sarit in apararea Sorinei Pintea si a spus ca merita sa i se dea posibilitatea de a se ingriji de sanatatea ei, ceea ce nu s-a intamplat pana acum. A fost pusa intr-o situatie umilitoare, degradanta, in conditiile in care e doar acuzata, nu si judecata sau condamnata, a mai spus fostul lider al PSD.

Viorica Dancila, despre situatia Sorinei Pintea: Pe langa lege, trebuie sa existe si omenie

Fostul premier Viorica Dancila reactioneaza in cazul Sorinei Pintea, criticand modul in care autoritatile au actionat atunci cand fostul ministru al Sanatatii a fost transportat de la Arestul Central al Ca.

Cum a fost dusa Sorina Pintea la un nou control medical. Multi s-au uitat lung la hainele ei

Sorina Pintea a fost scoasa din arest pentru un nou control medical. Imaginile cu fostul ministru al Sanatatii sunt de-a dreptul dramatice. Cum arata aceasta acum si cu ce haine era imbracata? Era de nerecunoscut! Sorina Pintea, dusa la un nou control medical Sorina Pintea traieste una dintre cele mai grele perioade din viata sa.

Mesaj dur dupa ce Sorina Pintea a fost arestata: Ajunge! Tortura umana trebuie sa dispara

Dupa ce Sorina Pintea a fost preluata de agentii de politie, un mesaj dur s-a lansat pe pagina ei de Facebook. Prin ce a trecut fostul Ministru al Sanatatii in drumul spre sectia de politie? Mesaj dur dupa ce Sorina Pintea a fost arestata Fostul Ministru al Sanatatii, este acum arestata pentru o perioada de .

Victor Costache despre Sorina Pintea: Nu putem incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc. Am sa discut cu ministrul de Interne, trebuie adaptate procedurile

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat miercuri despre Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii arestat preventiv pentru 30 de zile in urma unui flagrant de luare de mita, ca este regretabil sa incatusam oameni bolnavi. Victor Costache spune ca nu a vazut imaginile cu Sorina Pintea, dar a aflat despre ele de la jurnalisti: Am sa discut cu ministrul de Interne. Nu putem incatusa persoane bolnave, care nu prezinta risc. Trebuie adaptate procedurile.

DNA, primele declaratii despre modul in care Sorina Pintea a fost tratata. Procurorii se spala pe maini

Biroul de Informare si Relatii Publice al DNA a facut astazi declaratii cu privire la modul in care Sorina Pintea a fost transportata si tratata zilele trecute , in vederea unei consultatii medicale.

DNA, despre Sorina Pintea dusa incatusata la spital: Atributiile in gestionarea acestor situatii revin exclusiv institutiei unde se afla persoana detinuta

Directia Nationala Anticoruptie a reactionat joi in cazul imaginilor cu Sorina Pintea dusa incatusata din arest la spital, aratand ca atributiile in ceea ce priveste gestionarea acestor situatii revin exclusiv institutiei in custodia careia se afla persoana detinuta, in acest caz Politia.

Marcel Ciolacu, despre imaginile cu Sorina Pintea in catuse: Fiind la putere, PNL trebuie sa fie responsabil de ceea ce se intampla

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca se bucura ca ministrul de Interne, Marcel Vela, a cerut o ancheta, dupa ce au aparut imagini cu fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, incatusata si spune ca PNL este responsabil, fiind partidul la putere.

Fotografia cu Sorina Pintea, distribuita de medici, care starneste controverse in mediul online. Penibila postare... FOTO

O fotografie care face referire la situatia in care se afla in acest moment fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea a fost publicata chiar de un medic chirurg si este o parodie. Mai multe cadre medicale au vorbit despre boala de care Sorina Pintea spune ca sufera.

Sorina Pintea, probleme grave de sanatate dupa ce a fost arestata preventiv. Anuntul avocatilor

La adresa Sorinei Pintea exista doar un denunt si nu un flagrant, spun avocatii fostului ministru al Sanatatii, arestat preventiv, la sfarsitul saptamanii trecute pentru luare de mita. Acestia argumenteaza cu faptul ca flagrantul despre care se vorbeste nu s-a realizat pentru ca nu exista un proces verbal in acest sens. Potrivit acestora, fostul ministru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )