Libnet.ro
UNICEF

07:16

Andrei Gheorghe lasa radioul romanesc putin mai tacut

Playtech Playtech,
Andrei Gheorghe lasa radioul romanesc putin mai tacut

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost gasit decedat in casa. in anii de activitate, el a marcat radioul romanesc, si intr-o oarecare masura televiziunea, ca niciun alt realizator. Decesul lui Andrei Gheorghe a fost declarat pe 19 martie, dupa ora 22. Conform informatiilor date publicitatii la miezul noptii, Gheorghe era mort []. continuă pe Playtech

MESAJ EMOTIONANT transmis de fosta sotie a lui ANDREI GHEORGHE: Iubitul meu care nu mai esti aici

Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a fost descoperit fara suflare in casa luni seara, iar medicii legisti au stabilit ca ar fi murit in urma unui stop cardio-respirator cu.

Andrei Gheorghe a murit. Cine a fost omul cat tot radioul romanesc

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani. A fost unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de radio si televiziune. Decesul a fost consemnat in seara de 19 martie. Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani, in seara zilei de luni, 19 martie. Acesta a fost gasit decedat in baie, [].

Mihai Vintila, despre Andrei Gheorghe: Am primit azi noapte cu lacrimi vestea

Mihai Vintila, fost angajat al Radio Seven, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj in care vorbeste despre fostul sau coleg, Andrei Gheorghe care a decedat recent. in mesaj Vintila lasa de inteles.

Marius Vintila, despre Andrei Gheorghe: Am primit azi noapte cu lacrimi vestea

MariusVintila, fost angajat al Radio Seven, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj in care vorbeste despre fostul sau coleg, Andrei Gheorghe care a decedat recent. in mesaj Vintila lasa de inte.

Amintiri cu si despre Andrei Gheorghe: Un baiat pe care l-au ascultat foarte multi. Dar un om pe care nu l-au inteles decat cativa

Sincer, nemilor, caustic, arogant, pragmatic, cinic, exploziv, imprevizibil, curios, rebel, noncoformist, loial, memorabil, hulit de multi, iubit de multi, vocea FM-ului romanesc, acestea sunt doar cateva dintre cuvintele scrise in dreptul numelui Andrei Gheorghe de prieteni, colegi si admiratori.

Andrei Gheorghe a fost mitul de care avea nevoie Romania

Andrei Gheorghe a murit la o oarecare ora pe 19 martie 2018. Ca o ironie neagra, despre moartea omului recunoscut pentru Midnight Killer s-a aflat cu putin inainte de doispe noaptea. Din 19 martie 2018, va fi greu sa separi omul de mitul Andrei Gheorghe. Unii stiu mai multe, altii mai putine despre ce-a fost [].

Radu Banciu: Tinerii habar n-au cine a fost Andrei Gheorghe, iar din publicul batran, prea putin le pasa alora de acest monument al presei romanesti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea lui Andrei Gheorghe. Gheorghe cred ca s-a dus de pe aceasta lume cu lucrurile bine incheiate, cel putin din.

Dezvaluiri despre fata nevazuta a lui Andrei Gheorghe. Ce s-a descoperit despre vedeta tv

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Dincolo de atitudinea sa dura, ferma, uneori mai putin politicoasa, vedeta radio-tv arata si alt chip colegilor de bransa si celor cu care lucra. Marturia lui Costin.

Cateva momente controversate cu Andrei Gheorghe

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a starnit mai mereu valuri in presa romaneasca, fie prin emisiunile realizate, fie prin declaratiile oferite. Probabil, cel mai controversat moment legat de Gheorghe a avut loc in 2003 atunci cand a fost arestat pentru 3 ore fiind acuzat ca este consumator de droguri. Dupa izbucnirea scandalului, Gheorghe a lasat sa se inteleaga ca intreaga poveste a fost lucratura unui potent om de afaceri. Un alt moment care a starnit valva in presa a avut loc in 2017 cand, invitat la postul public de radio, Andrei Gheorghe le-a transmis ascultatorilor postului national sa: Duceti-va dracului in padure, duceti-va in pesteri, violati dinozauri!.

Andrei Gheorghe, marturisire dureroasa atunci cand a fost intrebat daca lumea s-a saturat de el: M-am simtit tradat

Marturisire dureroasa facuta de Andrei Gheorghe atunci cand a fost intrebat daca lumea s-a saturat de Andrei Gheorghe cel clasic, intr-un interviu mai vechi din 2010. M-am simtit tradat. Eu,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )