Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cand incepe campania electorala pentru europarlamentare. Anuntul CNA o sa te faca sa renunti la TV

Playtech Playtech,
Cand incepe campania electorala pentru europarlamentare. Anuntul CNA o sa te faca sa renunti la TV

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare la posturile TV si de radio va incepe pe 27 aprilie si se va termina pe 25 mai, potrivit unei decizii a membrilor CNA. in perioada mentionata, studiourile televiziunilor si ale posturilor de radio vor fi pline de politicieni care isi fac reclama si de discutii pe teme care vor [] . continuă pe Playtech

Iohannis, cot la cot cu PNL in campania electorala

Presedintele Romaniie este acuzat de PSD ca se implica in campania electorala a PNL pentru alegerile europarlamentare. Chiar si asa, Klaus Iohannis se va afisa sambata cot la cot cu Ludovic Orban si Mara .

Traian Basescu, cap de lista pentru europarlamentare din partea PMP

Traian Basescu deschide lista candidatilor Partidului Miscarea Populara PMP) pentru alegerile europarlamentare. Anuntul a fost facut chiar de fostul sef al statului pe pagina sa de Facebook.

Scos de pe lista PSD pentru europarlamentare, Pascu ii transmite un mesaj taios lui Dragnea: Fiecare pasare pe limba ei piere

Ramas fara loc pe lista social-democratilor pentru europarlamentare, Ioan Mircea Pascu ii transmite, pe Facebook, un mesaj sefului PSD, cel care a avut ultimul cuvant in stabilirea candidatilor pentru Bruxelles.

Liviu Dragnea anunta lista PSD pentru europarlamentare - Rovana Plumb, prima pe lista

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni lista PSD pentru europarlamentare, Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, fiind pe primele locuri. Listele vor fi depuse maine la Biroul Electoral Ceentral.

PSD a validat lista pentru europarlamentare. Rovana Plumb si Carmen Avram, primele doua nume

Update: Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat lista partidului pentru europarlamentare. Iata primele 15 nume: 1. Rovana Plumb 2. Carmen Avram 3. Claudiu Manda 4. Chris Terhes 5. Dan Nica 6.

PSD valideaza luni lista pentru europarlamentare cu Rovana Plumb pe primul loc. Social-democratii care au prins pozitii eligibile

Cu o amanare de o saptamana din cauza internarilor lui Liviu Dragnea, PSD valideaza luni lista pentru europarlamentare. Rovana Plumb, sustinuta de seful PSD si pentru un mandat de comisar european, se afla pe prima pozitie, urmata de Carmen Avram, jurnalista Antena 3.

Cu cine ar fi vrut Mircea Badea sa voteze la europarlamentare. Anuntul a fost facut in direct la Antena 3

Mircea Badea a dezvaluit numele pe care ar fi vrut sa il voteze la alegerile europarlamentare. Eu am promis ca o sa votez la europarlamentare cu doamna Hildegard Brand. Eu am sperat, dar nu candideaza.

ALDE a depus listele pentru europarlamentare la BEC

Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor ALDE) a depus, astazi, la Biroul Electoral Central, listele cu cele aproximativ 400. 000 de semnaturi si lista candidatilor la alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

Ciolos si Barna au depus la BEC peste 500.000 de semnaturi pentru europarlamentare

Liderii PLUS si USR, Dacian Ciolos si Dan Barna, au depus, marti la BEC, peste 500. 000 de semnaturi si lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare. Cei doi au declarat ca acesta este un pas in plus pentru a scapa Romania de hotie si pentru a repune tara noastra pe drumul spre Europa, transmite Mediafax.

Alianta USR - PLUS a depus listele pentru europarlamentare

Alianta USR - PLUS a depus marti, la Biroul Electoral Central, listele cu semnaturi si lista candidatilor la alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, care deschide .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )