Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cand s-au format cele mai vechi stele din Univers

Playtech Playtech,
Cand s-au format cele mai vechi stele din Univers

Cercetatorii au descoperit dovezi ale celor mai vechi stele din Univers, cu ajutorul unei antene radio. Din pacate, nu dispunem de telescoape atat de puternice cu care cercetatorii sa-si usureze. Din fericire, dovezile indirecte pot fi exploatate. Cu totii ne uitam noaptea la stele. Ceea ce nu multi stiu e ca atunci cand te uiti []. continuă pe Playtech

Cele mai vechi tatuaje descoperite pe mumii te vor surprinde

In cazul in care credeai ca cele mai vechi tatuaje din lume au fost facute in Africa, aceasta descoperire te va surprinde. Astfel, pe bratul unei mumii masculine, au fost identificate doua ilustratii, una cu un taur salbatic si alta cu o oaie, iar pe umarul si bratul unei mumii feminine s-au descoperit anumite motive [].

Joi si vineri dimineata vor fi cele mai scazute temperaturi din aceasta perioada. 29 de judete sunt sub cod portocaliu de ger, iar in restul judetelor este cod galben de ger, ninsori si viscol

Cele mai scazute temperaturi din aceasta perioada, cu temperaturi care vor cobori chiar si la - 25 de grade Celsius, vor fi inregistrate in aceasta dimineata, iar Capitala si 29 de judete se afla sub cod portocaliu de ger pana vineri seara, potrivit news. ro. Scolile din Capitala si din opt judete vor fi inchise in continuare toata saptamana.

Un fost angajat dezvaluie cele mai ascunse secrete din spatele unuia dintre cele mai populare lanturi de restaurante

Secretele din spatele celor mai mari lanturi de restaurante ies la iveala atunci cand fosti angajati decid sa rupa tacerea. Asa s-a intamplat si cu Nandos, unul dintre cele mai populare lanturi de.

Irlandezii golesc magazinele, iNGROZITI de furtuna Emma: Vin cele mai mari zapezi din 1982 incoace

Irlandezii golesc magazinele intr-un ritm ametitor, pregatindu-se pentru furtuna Emma, care va aduce, conform prognozelor, cele mai importante caderi de zapada inregistrate in aceasta tara din 1982,.

Locul unde se afla cele mai frumoase sate din tara noastra

Nu trebuie sa iesi din Romania ca sa gasesti peisaje rustice superbe, asemeni celor din Elvetia sau Franta. Le avem si noi. Si nu numai ca le avem, dar sunt cam de o suta de ori mai pitoresti. Am pregatit ma.

Un nou CICLON tocmai A LOVIT ROMANIA! Iata care vor fi CELE MAI AFECTATE ZONE din tara

Romania e lovita de un nou ciclon mediteranean, care va aduce si mai multe ninsori si zapada troienita in partea de sud a tarii. ANM anunta ca valul de frig va cuprinde treptat toata tara si se.

Cele mai norocoase zodii din luna martie

Luna martie 2018 vine cu o conjunctura favorabila pentru trei dintre zodii. Ea aduce oportunitati care se vor concretiza in proiecte interesante pentru cei care stiu sa profite de ele. Nativii din Leu au.

Ce sa facem si sa nu facem cand este ger. Cele mai populare mituri au fost demontate

Exista multe mituri legate de ger de care multa lume tine cont, insa specialistii spun ca majoritatea nu sunt tocmai adevarate. Mit: Nu ar trebui sa alergati in frig. De fapt, la temperaturi scazute,.

Arheologii au descoperit cea mai veche gluma din lume. Cum suna anecdota

Oamenii au un dezvoltat simt al umorului inca din cele mai vechi timpuri, iar, cu ajutorul rasului, generatii intregi au trecut peste problemele societatii. Glume s-au facut pe front, pe mare, ori in mine.

Cele mai neobisnuite librarii din lume: cum au fost transformate barci, biserici si gari

Exita in lume mai multe magazine de carte amplasate in locuri deosebite, unele luxoase si grandioase, altele deosebite prin simplitatea si neobisnuitul lor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )