Libnet.ro
UNICEF

20:32

Cele mai bune glume cu Radio Guerrilla si modul stupid in care-si lauda ascultatorii

Playtech Playtech,
Cele mai bune glume cu Radio Guerrilla si modul stupid in care-si lauda ascultatorii

Radio Guerrilla s-a mandrit cu valoarea ascultatorilor sai pana s-a asigurat ca nu va mai avea niciodata mai multa audienta decat acum. Comentariile aproape de mahala pe care le-a. continuă pe Playtech

Reduceri eMAG electrocasnice. Cele mai bune oferte de astazi

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG. ro, are oferte la mai multe categorii de produse. Iata care sunt dintre cele mai atractive reduceri eMAG electrocasnice de astazi.

Cele mai bune modalitati prin care liderii isi motiveaza echipa

Una dintre cele mai apreciate aptitudini ale unui lider este capacitatea sa de a inspira si motiva echipele. Ca lider, trebuie sa conduci prin puterea exemplului, iar tonul dat de tine sa rezoneze cu restul angajatilor.

Radio Guerrilla, val de critici dupa ce s-a laudat ca are cei mai bogati si inteligenti ascultatori: Astia sunt alegatorii PSD care lucreaza la stat pe salarii nesimtite

Radio Guerrilla a starnit un val de critici in mediul online, dupa ce pe pagina de Facebook a radioului au fost publicate rezultatele unui sondaj care arata statutul social al ascultatorilor sai si nivelul de educatie - motiv de mandrie pentru post.

Cele mai violente organizatii teroriste. Care sunt gruparile care au revendicat cele mai cumplite masacre si atentate

Ku Klux Klan s-a numarat printre cele mai vechi grupari extremiste ale caror membri s-au facut remarcati prin cruzimile savarsite. De-a lungul timpului, nenumarate alte organizatii organizatii teroriste au ajuns in in atentia intregii lumi.

Cele mai elegante aparitii de la Festivalul de Film de la Venetia

Pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Venetia actritele s-au intrecut in aparitii vestimentare spectaculoase. Iata care au fost cele mai elegante.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt cele mai intalnite ticuri verbale

Ana Iorga a vorbit la Pe cuvant despre cele mai intalnite ticuri verbale. Despre gen e vorba, un tic verbal care are un succes nebun, dar ar fi bine sa incercam sa-l eliminam din vocabularul.

Melescanu, despre afirmatiile comisarului Oettinger: Sunt lipsite de acoperire n realitate / Romnia a fost si ramne unul dintre cele mai pro-europene state din UE

Ministrul de externe Teodor Melescanu a reactionat joi fata de acuzatiile comisarului european Gunther Oettinger potrivit carora Romania, alaturi de Polonia, Ungaria si Italia vor sa slabeasca Uniunea Europeana, transmitand ca astfel de afirmatii nu au acoperire in realitate. Melescanu a adaugat ca Romania ramane unul dintre cele mai pro-europene state membre, fiind pregatita sa asigure presedintia Consiliului UE.

Melescanu: Romania a fost si ramane unul dintre cele mai pro-europene state din Uniunea Europeana; suntem pregatiti pentru a prelua presedintia Consiliului UE

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat, miercuri seara, dupa ce Comisarul european pentru Buget Gunther Oettinger a sugerat ca Romania, Ungaria, Polonia si Italia doresc slabirea proiectului european, ca Romania a fost si ramane unul dintre cele mai pro-europene state din Uniunea Europeana.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai carismatice zodii. Te numeri printre ele?

Nu poti sa fii pe placul tuturor, asta e clar, dar niciodata nu vei fi ignorata daca esti o persoana cu carisma. Iata care sunt cele mai carismatice zodii: HOROSCOP. Leu Leii sunt nascuti.

Ambasada Rusiei: Cele mai mari exercitii de razboi din Rusia din ultimii aproape 40 de ani nu reprezinta nicio amenintare la adresa pacii

Cele mai mari exercitii militatare care vor avea loc in Rusia din 1981 ,Vostok-2018, in perioada 11-15 septembrie, vor implica peste 200 de mii de militari, aproximativ 400 de avioane si elicoptere, pana la 7. 000 de vehicule de lupta, inclusiv 1. 100 de tancuri, 1. 200 de dispozitive, lansatoare multiple de rachete si mortiere, si peste 50 de nave militare, informeaza Ambasada Rusiei in Romania. Aceasta subliniaza ca manevrele se desfasoara exclusiv pe teritoriul national al Rusiei si nu reprezinta nicio amenintare la adresa pacii si a securitatii internationale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )