Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua sarbatoare pentru romani, parlamentarii au decis. Cand si ce mai sarbatorim acum?

Playtech Playtech,
O noua sarbatoare pentru romani, parlamentarii au decis. Cand si ce mai sarbatorim acum?

Senatul a adoptat un proiect care prevede instituirea unei noi zile nationale. Motiv de sarbatoare sigur e, dar probabil nu pentru toti romanii. Senatul a decis sa instituie Zilei Nationale a Radioului in data de 1 noiembrie. in aceasta zi autoritatile centrale si locale pot organiza manifestari culturale legate de activitatea posturilor de radio. Initiativa [] . continuă pe Playtech

Sarbatoare noua pentru Romanial, parlamentarii au decis. Cand si ce mai sarbatorim acum?

Senatul a adoptat un proiect care prevede instituirea unei noi zile nationale. Motiv de sarbatoare sigur e, dar probabil nu pentru toti romanii. Senatul a decis sa instituie Zilei Nationale a Radioului in data de 1 noiembrie. in aceasta zi autoritatile centrale si locale pot organiza manifestari culturale legate de activitatea posturilor de radio. Initiativa [] .

S-a adoptat noua ordonanta pentru legile justitiei: de ce sunt praf in ochi modificarile OUG 7

Pe parcursul zilei de ieri, Tudorel Toader a tinut o conferinta de presa pentru a se lauda cu modificarile aduse legilor justitiei. Acestea ar fi menite sa opreasca protestele magistratilor, dar avand in vedere continutul, probabilitatea este infima. Ordonanta de urgenta cu numarul 7 pe 2019 a fost criticata din toate partile de la adoptia [] .

Eugen Tomac: PMP a contestat la iCCJ constituirea Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai (VIDEO)

Eugen Tomac, a anuntat, marti, ca PMP a contestat la iCCJ constituirea Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Tomac a spus ca este anormal ca un partid care a trecut pragul.

Atentionare de calatorie pentru romani in Olanda. Ce se intampla acolo

Romanii care calatoresc in Olanda trebuie sa tina seama ca a fost emis un cod galben de vant puternic. Ministerul roman de Externe a emis o atentionare de calatorie pentru cei care.

A muncit timp de doi ani de zile doar pentru a-i face viata mai usoara celui mai bun prieten. Incredibil ce gest a facut un adolescent

Sacrificile facute de un adolescent pentru cel mai bun prieten al sau este o lectie de urmat pentru toata lumea. Brandon Qualls se afla intr-un scaun cu rotile foarte vechi pe care il impingea singur si.

BEC pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a fost constituit duminica

Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare a fost constituit, duminica, potrivit unui comunicat al institutiei. Din BEC fac parte presedintele si vicepresedintii AEP, opt reprezentanti ai partidelor politice care au reprezentanti in Parlamentul European si cinci judecatori, anunta Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )