Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO Inteligenta artificiala care te poate vedea prin pereti

Playtech Playtech,
VIDEO Inteligenta artificiala care te poate vedea prin pereti

Inteligenta artificiala are o prezenta din ce in ce mai semnificativa in diverse domenii de tehnologie si stiinta, iar unele aplicatii sunt mai mult decat intrigante. O noua inteligenta artificiala, ajutata de semnale radio, a reusit sa ofere cercetatorilor posibilitatea de a vedea oameni prin pereti. intr-adevar, suna ca o tehnologie pe care mascatii sigur []. continuă pe Playtech

Tehonologia care te ajuta sa vezi oamenii prin pereti

Laboratorul de informatica si inteligenta artificala al MIT Institutul de Tehnologie din Massachusetts) a creat un sistem care te poate vedea prin pereti. Adica, indentifica miscarile si pozitia corpului uman, cu ajutorul undelor radio. in ce scop ar putea fi folosita aceasta noua tehnologie.

Tehnologia care te ajuta sa vezi oamenii prin pereti

Laboratorul de informatica si inteligenta artificala al MIT Institutul de Tehnologie din Massachusetts) a creat un sistem care te poate vedea prin pereti. Adica, indentifica miscarile si pozitia corpului uman, cu ajutorul undelor radio. in ce scop ar putea fi folosita aceasta noua tehnologie.

VIDEO Compania DeepMind a Google a dezvoltat o tehnologie prin care un program de inteligenta artificiala poate imagina un mediu 3D pornind de la o simpla fotografie

Compania DeepMind a Google, celebra pentru anunturile legate de inteligenta artificiala, a prezentat un sistem care poate imagina un mediu 3D pornind de la o simpla fotografie bidimensionala. Cercetarea publicata in revista Science este un pas catre un fel de Sfant Graal al computing-ului: soft-ul sa observe cu exactitate mediul inconjurator si sa imagineze lucruri noi, pornind de la foarte putine date, nu de la milioane de fotografii, ca in prezent.

Microsoft foloseste inteligenta artificiala, ca sa te enervezi mai putin

Microsoft a inceput sa se bazeze pe inteligenta artificiala in procesul de propagare al actualizarilor la Windows 10, iar beneficiile se vad deja. Deja de cativa ani, Windows 10 a fost asociat la scara globala cu o experienta cat se poate de frustranta in materie de actualizari. Gigantul din Redmond iti baga pe gat, cand [].

Samsung cauta startup-uri de inteligenta artificiala. Fond de investitii de 150 milioane dolari

Samsung a creat un fond de investitii de 150 de milioane de dolari, prin care vrea sa finanteze startup-uri din domeniul inteligentei artificiale AI). Compania este interesata de firme aflate la inceput de drum pentru prime runde de investitii si finantari de tip seed.

Startup-ul care foloseste inteligenta artificiala pentru a salva timpul arhitectilor

Pentru multi arhitecti, cea mai grea parte a activitatii lor incepe dupa ce finalizeaza proiectarea unei cladiri si incep procesul de verificare. Pentru a asigura siguranta si buna utilizare a cladirilor, exista norme care dicteaza o buna parte din elementele unui proiect, precum inaltimea si adancimea scarilor, spatiul din fata toaletelor si inaltimea ferestrelor.

Ea este femeia care poate comunica cu animalele moarte si face o avere din asta. Uneori animalele sunt reticente in a comunica cu mine pentru ca sunt un strain

O femeie de 42 de ani, Ruthy Bradshaw, poate comunica cu animalele si chiar si-a facut un job din acest talent. Ruthy incaseaza aproximativ 1. 000 de lire sterline din partea celor care si-au pierdut animalele de co.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.208 seconds )