Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ce cadou a cerut Radu Mazare de la familia lui. Fostul edil al Constantei implineste 51 de ani

Playtech Playtech,
Ce cadou a cerut Radu Mazare de la familia lui. Fostul edil al Constantei implineste 51 de ani

Radu Mazare si-a sarbatorit ziua de nastere in Penitenciarul Rahova. Fostul edil, care a implinit, vineri, 51 de ani, a cerut un cadou de la familia lui. El a primit doua carti, dintre care una de yoga, pe care a cerut-o special. Membrii familiei sale au oferit mai multe detalii dupa vizita de la penitenciar. continuă pe Playtech

Cadoul NEASTEPTAT pe care Radu Mazare l-a cerut familiei de ziua lui (VIDEO)

Sarbatoare mare la. Rahova. Fostul edil al Constantei implineste 51 de ani. Daca in anii trecuti Radu Mazare ne obisnuise cu petreceri grandioase, acum fostul primar are parte doar de o intalnire cu.

Radu Mazare implineste 51 de ani: Fostul edil, vizitat de familie la Penitenciarul Rahova(VIDEO)

Sarbatoare mare la Penitenciarul Rahova. Fostul edil al Constantei Radu Mazare implineste, vineri, 51 de ani.

Ce a primit Radu Mazare de ziua lui. Raducu Mazare a facut anuntul: El a cerut asta

Radu Mazare a fost vizitat de familie de ziua lui, la Penitenciarul Rahova. Radu Mazare a primit, de ziua lui, doua carti, intre care una despre yoga pe care chiar el a cerut-o, a spus familia sa la iesir.

Breaking News. Radu Mazare, vizat in alte trei dosare

Fostul edil al municipiului Constanta Radu Mazare este vizat in alte trei dosare.

Avalansa de dosare pe numele lui Radu Mazare

Primarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau, este urmarit penal, intr-o dosar, alaturi de fostul edil, Radu Mazare. Cei doi sunt acuzati ca ar fi avizat, ilegal, construirea unui hotel, in.

Radu Mazare a fost transferat intr-un penitenciar din Constanta, pentru o audiere intr-un alt dosar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost adus la DNA Constanta pentru a fi audiat intr-un dosar privind construirea unui hotel pe plaja din Mamaia. in acelasi dosar mai sunt cercetati si actualul edil, Decebal Fagadau, dar si alti actuali sau fosti angajati ai Primariei Constanta.

Radu Mazare, zi de nastere fara tort sau prajituri. Cadoul pe care l-a primit din partea familiei

Radu Mazare a fost vizitat de familie de ziua lui, la Penitenciarul Rahova. Radu Mazare a primit, de ziua lui, doua carti, intre care una despre yoga pe care chiar el a cerut-o, a spus familia sa la iesir.

Radu Mazare, aniversat in penitenciar

Astazi, Radu Mazare implineste 51 de ani si isi va sarbatori ziua de nastere la penitenciarul Rahova. Iubita sa, Roxana, ii va face o surpriza fostului edil al Constantei, potrivit Romania.

Radu Mazare, audiat intr-un nou dosar. Cum arata acum fostul primar al Constantei

Radu Mazare a fost miercuri in fata procurorilor DNA Constanta. Pentru aceasta intalnire cu procurorii, Mazare a fost mutat, temporar, de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Poarta Alba. Procurorii.

Radu Mazare, transferat temporar la Penitenciarul Poarta Alba: Fostul primar va fi audiat de procurorii din DNA Constanta, fiind acuzat de complicitate la abuz in serviciu

Radu Mazare a fost transferat temporar, luni, la Penitenciarul Poarta Alba, in conditiile in care urmeaza sa fie audiat, intr-un dosar, de DNA Constanta, motiv pentru care trebuie sa fie aproape de institutia.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )