Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cine o va inlocui pe Gina Chirila la Bravo, ai stil! Celebrities. Nimeni nu se astepta tocmai la ea

Playtech Playtech,
Cine o va inlocui pe Gina Chirila la Bravo, ai stil! Celebrities. Nimeni nu se astepta tocmai la ea

Din emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities s-a scurs numai o luna si doar o eliminare, cea a Mariei Ilioiu, care a fost inlocuita cu Oana Radu. Din motive medicale, Gina Chirila a parasit competitia editia precedenta. Un loc este acum liber si isi asteapta ocupanta. Cine o va inlocui pe iubita lui Bogdan Vladau? Cine . continuă pe Playtech

Maria Ilioiu, dezvaluiri bomba despre Bravo, ai stil! Celebrities. Producatorii Kanal D vor lua foc cand vor afla tot

Maria Ilioiu, ispita de la Insula Iubirii care a trecut in viteza si pe la Bravo, ai stil! Celebrities, si-a descarcat furia pe YouTube dupa ce a iesit din show-ul cu si despre moda. Roscata a facut dezvaluiri despre emisiune. Maria Ilioiu, dezvaluiri bomba despre Bravo, ai stil! Celebrities Maria Ilioiu este cunoscuta publicului din .

Gina Chirila, probleme cu sarcina, la Bravo, ai Stil. Cum au reactionat colegii din platou

Gina Chirila este concurenta la Bravo, ai Stil Celebrities. Acesteia i s-a facut rau chiar in platoul emisiunii. Juratii au oprit imediat filmarile, iar sotia lui Bogdan Vladau a primit ingrijiri medicale. Reamintim ca frumoasa blonda e insarcinata, iar anul acesta ii va darui un copil lui Bogdan Vladau, mai mare cu 15 ani decat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )