Libnet.ro
UNICEF

21:15

Drama lui Ionut Radu, capitanul de la Nationala Romaniei U21. Ce are cu el de fiecare data cand intra pe stadion

Playtech Playtech,
Drama lui Ionut Radu, capitanul de la Nationala Romaniei U21. Ce are cu el de fiecare data cand intra pe stadion

Capitanul de la Nationala Romaniei U21 poarta cu el un tricou cu un mesaj extrem de emotionant. Nimeni nu s-ar fi asteptat ca tanarul sa aiba parte de o asemenea amintire neagra. Ionut Radu, drama nestiuta. Sora il vegheaza la fiecare meci Ionut Radu este unul dintre liderii generatiei care ne-a adus la EURO 2019. continuă pe Playtech

VIDEO Discursul impresionant al lui Ionut Radu inaintea disputei cu Anglia: in meciul asta noi o sa murim pe teren. Dau tot pentru voi, voi dati totul pentru mine si pentru Romania

Portarul Ionut Radu, capitanul nationalei under 21 a Romaniei, i-a motivat pe colegii sai in vestiar, inaintea confruntarii de vineri cu Anglia, cu un discurs impresionant, prezentat de FRF pe site-ul oficial si pe retelele de socializare.

Razboiul generatiilor. Capitanul Gica Popescu, despre discursurile capitanului Ionut Radu: Nu ar fi avut loc sa vorbeasca in perioada noastra. Erau altii inaintea lui (VIDEO)

Gica Popescu, capitanul Generatiei de Aur, considera ca Ionut Radu, omologul sau de la selectionata de tineret a Romaniei, n-ar fi avut loc sa vorbeasca in vestiarul nationalei de pe vremea sa, pentru.

VIDEO Discursul cu care si-a motivat Ionut Radu colegii inaintea meciului cu Anglia:Am o tara intreaga in spate. Sa le aratam ce inseamna sa fim romani

Capitanul nationale de tineret a Romaniei, Ionut Radu, a avut un discurs motivational foarte bine articulat, inaintea meciului de vineri cu Anglia.

Ionut Radu, in lacrimi dupa meciul cu Anglia: Unde nu au ajuns picioarele a ajuns inima. O sa ajungem foarte departe

Ionut Radu a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai Romaniei in meciul cu Anglia, avand niste interventii de exceptie care au tinut in viata echipa lui Mirel Radoi. Portarul nationalei de tineret a declarat ca a plans la finalul partidei, precizand totodata ca echipa a jucat cu inima: Unde nu au ajuns picioarele a ajuns inima.

Ionut Radu, moment tulburator dupa meciul cu Anglia U21:i-a dedicat victoria surorii sale, care a murit in 2006: Te iubesc, Ema!

Ionut Andrei Radu, portarul nationalei de tineret a Romaniei, care la meciul Romania-Anglia 4-2, a avut mai multe interventii salvatoare,a avut alaturi de el tricoul pe care este imprimat chipul Emei, sora lui, care a murit in urma cu 13 ani.

Mesajul emotionant al portarului Ionut Radu pentru romani dupa victoria colosala cu Anglia: Nu uitati, unde nu ajung picioarele, ajunge inima!

Ionut Andrei Radu, portarul nationalei de tineret a Romaniei, a postat un mesaj emotionant pe Facebook dupa victoria extraordinara impotriva Angliei, cu scorul de 4-2.

MINISTRUL STEFAN RADU OPREA: Presedintia Romaniei la Consiliul UE va semna doua acorduri comerciale

Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene va semna, pe data de 30 iunie, la Hanoi, in numele UE, Tratatul de investitii si Acordul de liber schimb cu Vietnam, a declarat, astazi, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Stefan Radu Oprea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )