Libnet.ro
UNICEF

07:30

Oana Radu, dezvaluiri socante despre fostul iubit! Ce semn are pe corp din cauza loviturilor primite

Playtech Playtech,
Oana Radu, dezvaluiri socante despre fostul iubit! Ce semn are pe corp din cauza loviturilor primite

Dupa tragedia prin care a trecut in septembrie 2019, Oana Radu s-a reinventat. Este pe cale sa ajunga din nou la forma dorita, din punct de vedere fizic, a intalnit un alt om cu care sa isi imparta bucuriile si a acceptat in viata ei provocarea Bravo, ai stil, unde, inevitabil, si-a deschis sufletul. De . continuă pe Playtech

Cine este fostul iubit al Larisei Iordache. Iata cu cine a inlocuit-o Roland. Iata cum se purta cu el fosta gimnasta

Cine este fostul iubit al Larisei Iordache si cu cine a inlocuit-o pe sportiva, dupa despartirea ferita de ochii lumii. Iata cum se purta cu el fosta gimnasta si posibilul motivul pentru care cei doi s-au despartit! Cine este fostul iubit al Larisei Iordache? Roland si Larisa si-au luat adio dupa o relatie de cateva .

Adriana Bahmuteanu, dezvaluiri transante despre divortul Andreei Balan. Oamenii de langa noi nu sunt ce par a fi

Posibilul divort dintre Andreea Balan si George Burcea este subiect de interes pentru admiratorii cuplului. Zvonurile par sa se apropie de realitate din declaratiile celor doi, ale nasului lor de cununie, dar mai ales ale apropiatilor. Pe langa acestia factori, tema a fost abordata si de Adriana Bahmuteanu, care a facut dezvaluiri transante despre separarea .

Adolescenta de 18 ani, santajata de fostul iubit cu fotografii compromitatoare

O tanara in varsta de 18 ani, din localitatea Ticleni, a sesizat politia cu privire la faptul ca fostul sau iubit o santajeaza cu publicarea pe retelele sociale.

Mama fetei incendiate de fostul iubit: Un an fara tine, plin de lacrimi, suferinta si strigate. Te iubesc, floarea mea din gradina raiului

A trecut un an de cand Valentina Nica, o tanara din Buzau, a fost gasita moarta in apartamentul incendiat. Autorul crimei, Cosmin Dan, fostul ei iubit, a fost condamnat in prima instanta, de Tribunalul Buzau, la 24 de ani de inchisoare, desi existau asteptari ca va primi inchisoare pe viata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )