Libnet.ro
UNICEF

19:17

Primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Cum a aparut la aeroport. Duba l-a luat direct de pe pista

Playtech Playtech,
Primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Cum a aparut la aeroport. Duba l-a luat direct de pe pista

Au aparut primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Avionul care l-a transportat pe fostul primar al municipiului Constanta a aterizat, luni seara, pe Aeroportul Otopeni. Radu Mazare a fost asteptat pe pista de o duba a Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a fost preluat si dus direct la Penitenciarul Rahova. Fostul edil are de ispasit [] . continuă pe Playtech

UPDATE Avionul care l-a adus pe Radu Mazare in Romania a aterizat cu o intarziere de aproximativ 20 de minute

Avionul lui Radu Mazare a aterizat luni seara pe Aeroportul Otopeni, la 20. 32, dupa ce a facut o bucla in aer, cel mai probabil din cauza Codului Portocaliu de ploi care a fost valabil pana la 20. 30 pentru municipiul Bucuresti. Fostul primar este preluat de o duba direct de pe pista.

UPDATE Avionul care l-a adus pe Radu Mazare in Romania a aterizat cu o intarziere de aproximativ 20 de minute / Fostul primar, condamnat la 9 ani de inchisoare, a ajuns la Rahova

Avionul lui Radu Mazare a aterizat luni seara pe Aeroportul Otopeni, la 20. 32, dupa ce a facut o bucla in aer, cel mai probabil din cauza Codului Portocaliu de ploi care a fost valabil pana la 20. 30 pentru municipiul Bucuresti. Fostul primar a fost preluat de o duba direct de pe pista si dus la Penitenciarul Rahova.

PRIMELE IMAGINI cu Radu Mazare in avionul cu care este adus in Romania (FOTO)

Au aparut primele imagini cu Radu Mazare in avionul cu care este adus in Romania, dupa extradarea din Madagascar. Dupa o escala la Paris, fostul edil a fost imbarcat intr-un avion TAROM cu destinatia.

Primele imagini cu Radu Mazare. A urcat in avion in Franta si este in zbor spre Romania FOTO

Avem primele fotografii cu Radu Mazare, fostul primar al Constantei care este adus astazi in tara, dupa fuga din Madagascar. Mazare are de executat noua ani de inchisoare si a fost prins recent in.

Alina Mungiu Pippidi, despre aducerea lui Radu Mazare in tara: Cred ca e o lectie foarte buna pentru sceptici care isi imagineaza ca totul e o vasta conspiratie (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu Pippidi a declarat, luni, invitata in studioul Stirilor B1 TV, ca aducerea lui Radu Mazare in Romania este o lectie foarte buna pentru sceptici. Cred ca e o lectie.

Primele fotografii cu Radu Mazare. Fostul primar al Constantei este in drum spre Romania

Fostul primar al Constantei Radu Mazare este in zbor spre Romania, de la Paris, potrivit primelor imagini surprinse cu acesta chiar in avion. Mazare este extradat din Madagascar, acolo unde fugise pentru a scapa.

E oficial! Cand ajunge Radu Mazare in Romania

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare, extradat din Madagascar, va fi adus luni sub escorta Politiei, in Romania. Radu Mazare va veni in tara cu avionul Tarom de pe Charles de Gaulle, care va a.

Radu Mazare, dus cu duba la Penitenciarul Rahova: PRIMELE IMAGINI cu fostul edil la revenirea in Romania (VIDEO)

50Radu Mazare a fost dus cu duba la Penitenciarul Rahova. 00De la aeroport, Radu Mazare va fi preluat de reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor si dus la.

VIDEO. Avionul cu Radu Mazare a aterizat. Primele imagini de pe Aeroportul Otopeni

Avem primele fotografii cu Radu Mazare, fostul primar al Constantei care este adus astazi in tara, dupa fuga din Madagascar. Mazare are de executat noua ani de inchisoare si a fost prins recent in.

Fratele lui Radu Mazare, despre aducerea acestuia: Stati sa vedem ce o sa se intample luni la aeroport. Eu nu inteleg de ce autoritatile din Romania sunt asa convinse ca Madagascarul va face extradarea

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a infirmat, sambata, informatia potrivit careia fostul edil ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, precizand ca Radu Mazare a cerut mutarea din puscaria grea in care s-a aflat pana acum intr-o alta zona a puscariei in care sunt conditii putin mai bune. Acesta a adaugat ca nu trebuie sa ne grabim cu extradarea, pentru ca se face in urma unei decizii definitive a unui judecator.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )