Libnet.ro
UNICEF

21:00

Radu Mazare, dus la audieri. Ce masuri speciale au luat jandarmii cand a ajuns la iCCJ

Playtech Playtech,
Radu Mazare, dus la audieri. Ce masuri speciale au luat jandarmii cand a ajuns la iCCJ

Radu Mazare a fost scos din penitenciar si dus la iCCJ, acolo unde trebuie sa fie prezent pentru confirmarea unui mandat de arestare emis pe numele sau. S-au luat, insa, masuri speciale pentru ca fostul primar al Constantei sa nu fie filmat sau fotografiat. ACTUALIZARE: Instanta Suprema a confirmat mandatul de arestare preventiva emis pe [] . continuă pe Playtech

Radu Mazare, dus cu duba la Penitenciarul Rahova: PRIMELE IMAGINI cu fostul edil la revenirea in Romania (VIDEO)

50Radu Mazare a fost dus cu duba la Penitenciarul Rahova. 00De la aeroport, Radu Mazare va fi preluat de reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor si dus la.

Radu Mazare va fi dus la ICCJ

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, va fi dus, astazi, de la Penitenciarul Rahova la inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru confirmarea mandatului de arestare emis anul trecut in dosarul Polaris.

Radu Mazare va fi dus luni la iCCJ pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva

Radu Mazare va fi adus marti, in jurul orei 14,30, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva in lipsa emis pe numele lui in ianuarie 2018 in.

Primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Cum a aparut la aeroport. Duba l-a luat direct de pe pista

Au aparut primele imagini cu Radu Mazare in Romania. Avionul care l-a transportat pe fostul primar al municipiului Constanta a aterizat, luni seara, pe Aeroportul Otopeni. Radu Mazare a fost asteptat pe pista de o duba a Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a fost preluat si dus direct la Penitenciarul Rahova. Fostul edil are de ispasit [] .

Cum arata celula in care este inchis Radu Mazare si in ce conditii sta in penitenciarul Rahova. FOTO

Radu Mazare este incarcerat in Penitenciarul Rahova, intr-o celula aflata in vecinatatea celei in care a fost inchis fostul presedinte ANAF, Sorin Blejnar. Marti, fostul primar al municipiului Constanta a fost scos pentru prima data din penitenciar pentru a fi dus in fata judecatorilor de la Curtea Suprema. Autoritatile din Madagascar l-au extradat, luni, pe [] .

Radu Mazare, adus la Curtea Suprema. Avocat: La Rahova, fostul edil s-a apucat de citit istorie, geografie si politic (FOTO)

50: Procesul s-a terminat. Radu Mazare a fost dus la penitenciarul Rahova. Radu Mazare a ajuns, marti, la sediul ICCJ pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris in care a fost.

UPDATE Avionul care l-a adus pe Radu Mazare in Romania a aterizat cu o intarziere de aproximativ 20 de minute / Fostul primar, condamnat la 9 ani de inchisoare, a ajuns la Rahova

Avionul lui Radu Mazare a aterizat luni seara pe Aeroportul Otopeni, la 20. 32, dupa ce a facut o bucla in aer, cel mai probabil din cauza Codului Portocaliu de ploi care a fost valabil pana la 20. 30 pentru municipiul Bucuresti. Fostul primar a fost preluat de o duba direct de pe pista si dus la Penitenciarul Rahova.

FRATELE LUI RADU MAZARE DESPRE CEI CARE SE BUCURA DE SITUATIA FOSTULUI PRIMAR: Sa aiba parte de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv

Fratele lui Radu Mazare, Alexandru Mazare, a afirmat astazi, referindu-se la cei care se bucura de situatia fostului primar, ca se roaga ca toti acesti oameni sa aiba parte in viata lor de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv.

Prima reactie a lui Radu Mazare, dupa ce a ajuns in Romania: Sunt mandru de tot ce am facut in viata!

La nici 24 de ore de cand a pus piciorul pe pamant romanesc, Radu Mazare a transmis primul mesaj, prin intermediul unui comunicat de presa. Aducerea lui Radu Mazare in tara a fost facuta pe repede-inainte, dar fostul primar al Constantei nu prea s-a lasat fotografiat sau filmat. Politistii l-au escortat rapid de la aeroport [] .

RADU MAZARE NU SCAPA DE EXECUTAREA PEDEPSEI Din resortul din Madagascar, direct in inchisoare

Radu Mazare isi va executa pedeapsa definitiva de 9 ani de inchisoare intr-un loc de detentie din tara noastra. Fostul primar al municipiului Constanta se afla in custodia Politiei Romane, care urma sa il aduca aseara in tara, pe baza acordului de extradare aprobat de autoritatile din Madagascar in 14 mai 2019. Pana la inchiderea editiei, Mazare nu sosise inca in Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )