Libnet.ro
UNICEF

17:00

Radu Mazare si Roxana Mihalache nu vor avea nasi la nunta de la Rahova. Cine va avea acces la eveniment

Playtech Playtech,
Radu Mazare si Roxana Mihalache nu vor avea nasi la nunta de la Rahova. Cine va avea acces la eveniment

Radu Mazare si Roxana Mihalache se casatoresc miercuri, 10 iulie, in Penitenciarul Rahova, unde fostul edil isi ispaseste pedeapsa primita in dosarul retrocedarilor ilegale de plaje si terenuri. Cei doi nu vor avea nasi la nunta si nu vor putea face fotografii. Radu Mazare si Roxana Mihalache se casatoresc in Penitenciarul Rahova Legea le permite . continuă pe Playtech

Cand vor petrece Radu Mazare si Roxana cele 48 de ore la camera intima

Radu Mazare s-a cununat civil cu Roxana miercuri, la 12 zile de la inregistrarea cererii. Conform legii, cei doi pot petrece 48 de ore la camera intima, dar nu imediat, dat fiind faptul ca este necesara. o.

RADU MAZARE SE iNSOARA CU ROXANA MIHALACHE la penitenciarul RAHOVA! Ce rochie a ales iubita fostului edil si care va fi meniul la nunta (FOTO)

E zarva mare la Rahova. Radu Mazare se casatoreste, miercuri, cu iubita sa Roxana Mihalache. Cununia civila va fi oficiata de un ofiter de stare civila la Sectorul Vizite al penitenciarului sau vorbitorul.

Proaspata sotie a lui Radu Mazare, nervoasa dupa nunta

Radu Mazare si Roxana Mihalache sunt sot si sotie! Ceremonia a avut loc,miercuri dupa-amiaza, chiar in penitenciarul Rahova. Invitati de seama au fost membrii familiei lui Mazare, precum si avocata fost.

Primele declaratii facute de proaspata sotie a lui Radu Mazare: A fost un moment de suflet atata tot. Nu am servit nici fursecuri, nici suc

Roxana Mihalache, sotia lui Radu Mazare, a recunoscut, la iesirea din Penitenciarul Rahova, ca fostul primar al Constantei este suparat pentru ca nunta a avut loc in detentie. Aceasta a mai precizat ca la ceremonie nu au avut nici fursecuri si nici suc fiindca procedura nu permite.

Radu Mazare s-a casatorit la Penitenciarul Rahova. Sotia, Roxana Mihalache: Este suparat pentru situatia nedreapta prin care trece

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, s-a casatorit miercuri cu Roxana Mihalache, in cadrul unei ceremonii oficiate la Penitenciarul Rahova, unde executa o pedeapsa de 9 ani de inchisoare pentru coruptie. La iesirea din penitenciar, proaspata sotie a spus ca acesta este suparat pe motiv ca situatia prin care trece este una nedreapta.

Prima imagine cu Roxana, iubita lui Radu Mazare, la Penitenciarul Rahova. Cum s-a imbracat la nunta

Iubita lui Radu Mazare, aparitie ravasitoare la Penitenciarul Rahova. Fostul edil al Constantei si-a unit astazi, 10 iulie, destinul cu aleasa inimii, dupa o relatie foarte frumoasa. Cum s-a imbracat Roxana, iubita lui Radu Mazare, la nunta? Roxana si Radu Mazare si-au unit destinele astazi, 10 iulie. Ceremonia a avut loc la Penitenciarul Rahova, unde .

Ziua cea mare pentru Radu Mazare. Se casatoreste la vorbitorul inchisorii - GALERIE FOTO

Este ziua cea mare pentru Radu Mazare! Fostul primar al Constantei se casatoreste astazi, dupa gratii, cu iubita sa, Roxana Mihalache. Ceremonia va fi oficiata de catre un ofiter al starii civile, care se v.

Veste buna pentru Radu Mazare. Un ofiter al starii civile se va deplasa miercuri la Penitenciarul Rahova pentru a-i oficia casatoria

Un ofiter al starii civile se va deplasa miercuri, 10 iulie, la Penitenciarul Rahova, pentru a oficia casatoria fostului primar al municipiului Constanta Radu Mazare cu Roxana Mihalache, au precizat, pentru.

Radu Mazare se casatoreste, miercuri, in Penitenciarul Rahova

Radu Mazare se va casatori, miercuri, cu logodnica sa, in Penitenciarul Rahova, acolo unde-si executa pedeapsa, la ceremonie fiind permis accesul a maximum 10 persoane. La cununie nu vor putea fi aduse prajituri si nici nu vor putea fi facute fotografii.

Radu Mazare se va casatori pe 10 iulie

Reprezentantii Primariei Sectorului 5 al Capitalei au acceptat cererea lui Radu Mazare si a Roxanei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )