Libnet.ro
UNICEF

07:00

Radu Valcan, cea mai trista veste dupa filmarile pentru Insula Iubirii. A anuntat-o deja pe Adela Popescu

Playtech Playtech,
Radu Valcan, cea mai trista veste dupa filmarile pentru Insula Iubirii. A anuntat-o deja pe Adela Popescu

Radu Valcan si echipa de filmare de la Insula Iubirii au ajuns in Republica Dominicana, la inceputul lunii martie, pentru a filma sezonul sase al reality show-ului de la Antena 1. Astazi, 23 martie, toti revin acasa, insa, in contextul crizei sanitare, s-au petrecut unele lucruri neprevazute de staff inainte de a apasa butonul REC. continuă pe Playtech

Stare de urgenta. Activitatea Ministerului de Interne este cea mai importanta din ultimii 30 de ani

Ministerul de Interne are, in aceasta perioada, cea mai importanta activitate din ultimii 30 de ani.

Medicamentele anti-inflamatoare ar agrava simptomele infectarii cu COVID-19 Un barbat de 28 de ani, cea mai tanara victima a noului coronavirus din Franta

Un barbat in varsta de 28 de ani a murit, duminica, la Nisa, din cauza unei insuficiente respiratorii acute legate de COVID-19, devenind astfel cea mai tanara victima facuta de noul coronavirus in Franta,.

Baschet: Sabrina Ionescu, cea mai buna jucatoare de colegiu din SUA

Baschetbalista de origine romana Sabrina Ionescu, componenta a echipei Oregon Ducks, a fost aleasa de Associated Press cea mai buna jucatoare la nivel de colegiu din SUA.

Finlanda a castigat pentru a treia oara consecutiv titlul de cea mai fericita tara

Finlanda a fost incoronata pentru a treia oara consecutiv cea mai fericita tara din lume. Capitala Helsinki s-a clasat si ea pe primul loc in topul celor mai fericite orase, conform The Independent.

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare crestere procentuala din ultimii 87 de ani

Indicele Dow Jones Industrial Averadge a crescut, marti, cu 11,37%, inregistrand ea mai buna evolutie zilnica, calculata in procente, din ultimii 87 de ani, investitorii anticipand ca membrii Congresului vor adopta in curand un proiect de salvare a economiei de daunele provocate de epidemia de coronavirus. Este o revenire istorica a indicelui, dupa o scadere istorica.

Indicele Dow Jones a inregistrat marti cea mai mare crestere procentuala, intr-o singura zi, din ultimii 87 de ani

Indicele Dow Jones Industrial Averadge a crescut marti cu 11,37%, inregistrand ea mai buna evolutie zilnica, calculata in procente, din ultimii 87 de ani, investitorii anticipand ca membrii Congresului vor adopta in curand un proiect de salvare a economiei de daunele provocate de epidemia de coronavirus. Este o revenire istorica a indicelui, dupa o scadere istorica, relateaza CNBC.

Harari, despre lume sub pandemia de coronavirus: Omenirea se confrunta acum cu o criza globala. Poate cea mai mare criza a generatiei noastre!

Aceasta furtuna va trece. insa alegerile pe caqre le facem acum ne pot schimba radical viata pentru urmatorii ani, este parerea unuia dintre cei mai bine vanduti autori, filozoful Yuval Noah Harari, declarata.

Ministrul Apararii din Israel, avertisment in plina pandemie de coronavirus: Cea mai letala combinatie e cand bunica isi imbratiseaza nepotul!

Naftali Bennett, ministrul Apararii din Israel, a publicat o inregistrare video in care ofera cel mai important sfat pentru evitarea deceselor provocate de noul coronavirus: izolarea totala a batranilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )