Libnet.ro
UNICEF

05:00

Razboi la Asia Express! Alex Abagiu si Radu, cea mai detestata echipa. Rivalii lor au luat masuri

Playtech Playtech,
Razboi la Asia Express! Alex Abagiu si Radu, cea mai detestata echipa. Rivalii lor au luat masuri

Alex Abagiu si Radu Vladut si-au atras antipatie de la echipele concurente la Asia Express, iar motivul ar fi atitudinea lor ofensiva si aoroganta. Iata ce se intampla. Razboi la Asia Express! Alex Abagiu si Radu, cea mai detestata echipa Chiar daca despre Alex Abagiu au vorbit frumos colegii de competitie, nu au inteles insa . continuă pe Playtech

GESTUL HILAR de la ASIA EXPRESS! CONCURENTII au aparut imbracati asa in fata camerelor! Spectatorii au vazut TOT (GALERIE FOTO)

Probele se tin lant la Asia Express, iar competitia este din ce in ce mai mare! Vedetele nu se dau in laturi de la nimic cand vine vorba de castig, iar una dintre probele din cea de-a opta editie a fost cu.

Chef Sorin Bontea, detalii NESTIUTE pana acum despre Asia Express! Stateam pe marginea drumului si ....

Asia Express este una dintre cele mai urmarite emisiuni din Romania. Una dintre cele mai indragite echipe este cea formata din Sorin Bontea si Razvan Fodor. Supranumiti Reactoarele trei si.

Cum s-au razbunat Alex Velea si Mario Fresh pe concurentii de la Asia Express. Ce decizie au luat VIDEO

Alex Velea si Mario Fresh au decis de data aceasta soarta tuturor echipelor din competitia Asia Express. Ce decizie au luat si cum s-au razbunat cei doi artisti? Pedepsele alese le-au facut pe unele echipe sa pice in clasament si sa piarda zeci de minute. Alex Velea si Mario Fresh, razbunare dulce la Asia Express .

Asia Express l-a schimbat radical. Ce a recunoscut chef Sorin Bontea, dupa experienta de la Antena 1

Filmarile la sezonul 3 din reality-show-ul Asia Express s-au incheiat la inceputul lui decembrie 2019, dar inca nu se stie ce echipa s-a intors acasa cu marele premiu. Toti concurentii au cazut de acord, insa, ca a fost foarte, foarte greu. Cea mai dura chestie de care s-a lovit in experienta Asia Express Revista VIVA .

Barbatii de la Asia Express, ipostaze umilitoare. Cum au fost obligati sa apara la TV

Asia Express, show difuzat pe Antena 1, a ajuns la a treia etapa din Drumul Comorilor, nivel care i-a obligat pe concurenti sa isi depaseasca limitele. Sarcini dificile, probe de forta, lipsa mancarii, dar si momente haioase, caci este, intai de toate, un reality-show. De data aceasta, de atmosfera s-au ocupat barbatii. Barbatii de la .

Europa a cunoscut de departe cea mai calda iarna de pana acum

Europa a trecut prin cea mai calda iarna inregistrata vreodata de departe, a anuntat miercuri Serviciul European Copernicus pentru Schimbari Climatice, relateaza dpa.

Iarna 2019-2020, cea mai calda inregistrata vreodata in Europa

Iarna aceasta a fost de departe cea mai calda inregistrata vreodata in Europa, potrivit Serviciului european Copernicus privind schimbarile climatice, relateaza dpa, preluata de Agerpres.

Dezastru ecologic in Maramures. Ce suprafata a fost afectata de cea mai mare taiere ilegala de arbori din Romania. Reactia Garzii de Mediu

Datele alarmante ale poluarii in Bucuresti produce victime colaterale, asta daca e sa excludem locuitorii bucuresteni, afectati si ei de aerul greu din Capitala. Viorel Glaman, comisarul-sef al Garzii de Mediu, a fost destituit din functie, ieri. intr-o discutie telefonica la Digi 24, Glaman afirma senin ca observase si el poluarea. Glaman, poze dintre carnati, .

Costel Alexe anunta sesizarea Parchetului: Cea mai mare taiere ilegala de arbori. O padure rasa

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa ca a descoperit cea mai mare operatiune de taieri ilegale de arbori, in Maramures, la Ocolul Sighet, unde 100. 000 de metri cubi de arbori au fost rasi de pe fata pamantului.

Costel Alexe anunta sesizarea Parchetului: Cea mai mare taiere ilegala de paduri- 100.000 de metri cubi, un prejudiciu de milioane de lei

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa ca a descoperit cea mai mare operatiune de taieri ilegale de arbori, in Maramures, la Ocolul Sighet, unde 100. 000 de metri cubi de arbori au fost rasi de pe fata pamantului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )