Libnet.ro
UNICEF

17:16

Reactia lui Radu Banciu, dupa verdictul CCR in cazul completurilor de judecata. Nimeni nu va intelege de ce!

Playtech Playtech,
Reactia lui Radu Banciu, dupa verdictul CCR in cazul completurilor de judecata. Nimeni nu va intelege de ce!

Radu Banciu a reactionat dur dupa verdictul CCR cu privire la completurile de judecata. Realizatorul emisiunii Lumea lui Banciu, de la B1 TV, sustine ca nimeni nu va intelege motivarea judecatorilor de la CCR, in momentul in care aceasta va fi redactata si publicata. Radu Banciu, despre decizia CCR: Confuzie mare pe scena politica CCR . continuă pe Playtech

Radu Banciu: Toata lumea se astepta ca victoria lui tanti Vio sa fie oficializata. Este saltul prostiei efemere, fuduliei. Dancila nu va face purici la presedintia PSD (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre Congresul PSD in urma caruia Viorica Dancila a fost aleasa presedinte al partidului.

De ce nu iese Liviu Dragnea din inchisoare, dupa decizia CCR. Augustin Zegrean explica situatia fostului lider PSD

CCR a admis conflictul dintre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) cu privire la completurile de 3 judecatori. Dosarele solutionate inainte de 23 ianuarie 2019 in prima instanta vor fi rejudecate, dar printre aceste dosare nu se afla si cel al lui Liviu Dragnea, care nu va iesi din inchisoare in urma .

Reactii in PSD: Plesoianu: Ati savarsit azi o mare mizerie - Mazilirea lui Serban Nicolae Stefanescu: Ce au inteles colegii mei din CEx dupa decizia CCR? Nimic

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a scris, miercuri pe Facebook, ca CEx al PSD a decis o mare mizerie si anume mazilirea lui Serban Nicolae pentru ca nu a fost de acord sa il sprijine pe Mugur Isarescu in functia de viceguvernator al BNR, potrivit Mediafax. Ce au inteles azi miercuri - n. r. ) colegii mei din Cex-ul PSD dupa decizia CCR ? Nimic. L-au decapitat pe Serban Nicolae. Cica e prea obraznic. , a scris Codrin Stefanescu, miercuri, pe Facebook.

CCR: S-a amanat pentru a 5-a oara verdictul in cazul modificarilor la Codurile Penale

Curtea Constitutionala a amanat pentru a cincea oara verdictul in cazul modificarilor la Codurile Penale De data aceasta, judecatorii CCR au amanat pronuntarea pentru data de 10 iulie. Obiectiile de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )