Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ce salariu primeste Radu Valcan la Antena 1 pentru Insula Iubirii. Este platit la sezon, iar suma e fabuloasa

Playtech Playtech,
Ce salariu primeste Radu Valcan la Antena 1 pentru Insula Iubirii. Este platit la sezon, iar suma e fabuloasa

Insula Iubirii, emisiunea difuzata de postul de televiziune Antena 1 in fiecare luni seara, face audiente remarcabile la fiecare editie. Prezentatorul reality show-ului este Radu Valcan, care primeste un salariu urias pentru munca sa. in plus, emisiunea este filmata in Thailanda, deci Radu se poate simti ca in vacanta chiar si atunci cand lucreaza. Radu . continuă pe Playtech

Insula Iubirii, sezonul 5 la Antena 1. Rasturnare de situatie intre Geanina si Costas

Sezonul 5 al reality-show-ului Insula Iubirii de la Antena 1 aduce noi idile, destrama relatii si aduce pe micile ecrane rasturnari de situatie neasteptate intre cuplurile care urmeaza sa se destrame usor, usor. Insula Iubirii, sezonul 5 la Antena 1. Cuplul Geanina Costas sufera modificari Episodul de saptamana trecuta a emisiunii Insula Iubirii a .

Producatorilor de la Antena 1 nu le-a venit sa creada. La Insula Iubirii, un concurent si-a propus sa aiba relatii cu toate ispitele

Episodul 13 al show-ului Insula Iubirii de la Antena 1 a socat chiar si producatorii emisiunii. Un concurent si-a propus sa aiba relatii intime cu toate ispitele. Planul i-ar putea aduce mai mult necaz, caci dupa ce l-a devoalat, ispitele i-au tinut morala. La Insula Iubirii, un concurent si-a propus sa aiba relatii intime cu .

Geanina de la Insula Iubirii si-a facut mai multe operatii estetice, dupa filmari. Cum arata acum

Geanina de la Insula Iubirii si-a schimbat look-ul dupa ce s-au incheiat filmarile pentru emisiunea difuzata de postul de televiziune Antena 1. Si-a facut mai multe operatii estetice si pare de nerecunoscut, dar si-a schimbat chiar si atitudinea. Totul pare sa aiba legatura cu o noua poveste de dragoste. Geanina de la Insula Iubirii si-a .

Geanina si ispita Andy, prima noapte in camera lui, la Insula Iubirii. Ce au surprins camerele

Episodul 13 al reality-show-ului Insula Iubirii de la Antena 1 a adus o prima noapte a unei concurente in camera ispitei si imagini socante cu parcursul unui individ, Adrian, pe insula baietilor. Geanina si ispita Andy, prima noapte in camera lui, la Insula Iubirii Episodul de seara trecuta al emisiunii TV Insula Iubirii a adus .

Au facut bunga, bunga la Insula iubirii, dar Antena 1 a cenzurat imaginile: Acum au aparut pe Internet si intreaga Romanie s-a isterizat!

E nebunie totala la Insula iubirii! Aurel nu s-a putut abtine sa nu pice in ispita atunci cand a vazut-o pe Alexandra, fosta lui iubita.

Adela Popescu si Radu Valcan au plecat iar in LUME, desi abia venisera din CIPRU! Au ales o DESTINATIE DE LUX: Pentru ca ne-a facut o pofta Laura Cosoi, ceva teribil

Adela Popescu si Radu Valcan au plecat intr-o noua vacanta exotica, in Bali, desi abia se intorsesera din Cipru, acolo unde s-au distrat pe cinste si au reusit sa petreaca timp pretios impreuna,.

INSULA IUBIRII. Momente scandaloase in showul TV: Nu cred ca intelege cat e de penibil!

Aseara, Minitelul a avut parte de o iesire in faimosul cartier al Hua Hin-ului, iar drumul pana acolo a fost momentul ideal ca Ionut sa devina sacul de box in care Denisa isi descarca.

Radu Tudor, critici pentru PNL si USR, dupa ce CCR a respins revizuirea Constitutiei pe interzicerea amnistiei si gratierii faptelor de coruptie: Sa spuna daca vor anarhie

Radu Tudor a venit cu o reactie dura pentru cei de la USR si PNL, dupa ce acestia au criticat decizia CCR de joi, prin care una dintre intrebarile de la referendum este declarata.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )