Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vedeta care a stat in celula cu Liviu Dragnea si Radu Mazare. Ce a povestit la iesire

Playtech Playtech,
Vedeta care a stat in celula cu Liviu Dragnea si Radu Mazare. Ce a povestit la iesire

Liviu Dragnea si Radu Mazare au fost fiecare condamnati la inchisoare pentru cate o actiune ilegala. Astfel, cei doi s-au regasit in carcera, dar au avut si companie, insa una care a iesit inaintea lor si a si povestit una-alta despre timpul petrecut in celula. Jamal, vedeta care a stat in celula cu Liviu Dragnea . continuă pe Playtech

Radu Mazare, incarcerat la Penitenciarul Rahova, inculpat in trei dosare penale pentru vanzarea subevaluata a unor terenuri din Mamaia. intr-un al patrulea dosar a fost inceputa urmarirea penala

Fostul primar al Constantei Radu Mazare, incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispaseste 9 ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor, a fost inculpat de procurorii anticoruptie in trei dosare penale, pentru vanzarea subevaluata sau fara licitatie publica a mai multor terenuri de pe lacul Siutghiol, a anuntat miercuri DNA. intr-un al patrulea dosar a fost inceputa urmarirea penala impotriva lui Mazare, iar alaturi de el sunt cercetati 29 de functionari din Primaria Constanta. Si actualul primar al Constantei, Decebal Fagadau, este inculpat intr-unul dintre dosare.

Radu Mazare, audiat intr-un nou dosar. Cum arata acum fostul primar al Constantei

Radu Mazare a fost miercuri in fata procurorilor DNA Constanta. Pentru aceasta intalnire cu procurorii, Mazare a fost mutat, temporar, de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Poarta Alba. Procurorii.

Radu Mazare, transferat temporar la Penitenciarul Poarta Alba: Fostul primar va fi audiat de procurorii din DNA Constanta, fiind acuzat de complicitate la abuz in serviciu

Radu Mazare a fost transferat temporar, luni, la Penitenciarul Poarta Alba, in conditiile in care urmeaza sa fie audiat, intr-un dosar, de DNA Constanta, motiv pentru care trebuie sa fie aproape de institutia.

Primarul Constantei, Decebal Fagadau, inculpat intr-un dosar penal alaturi de Radu Mazare

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost adus miercuri, 3 iulie, la sediul DNA Constanta. Procurorii il cerceteaza in alte dosare penale pentru fapte de coruptie. intr-unul dintre acestea este inculpat alaturi de actualul primar, Decebal Fagadau.

Radu Mazare, vizat in alte patru dosare penale instrumentate de DNA

Fostul primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, este vizat in alte patru dosare penale instrumentate de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Si actualul primar, Decebal Fagadau, este acuzat de abuz in serviciu, fiind cercetati si alti functionari din cadrul Primariei.

Breaking News. Radu Mazare, vizat in alte trei dosare

Fostul edil al municipiului Constanta Radu Mazare este vizat in alte trei dosare.

Avalansa de dosare pe numele lui Radu Mazare

Primarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau, este urmarit penal, intr-o dosar, alaturi de fostul edil, Radu Mazare. Cei doi sunt acuzati ca ar fi avizat, ilegal, construirea unui hotel, in.

Radu Mazare - transferat, temporar, la Penitenciarul Poarta Alba

Fostul primar al Constantei Radu Mazare a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Poarta Alba, avand in vedere ca acesta trebuie sa se prezinte in fata organelor judiciare, au declarat, astazi, pentru Agerpres, surse din ANP.

Radu Mazare a fost transferat intr-un penitenciar din Constanta, pentru o audiere intr-un alt dosar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost adus la DNA Constanta pentru a fi audiat intr-un dosar privind construirea unui hotel pe plaja din Mamaia. in acelasi dosar mai sunt cercetati si actualul edil, Decebal Fagadau, dar si alti actuali sau fosti angajati ai Primariei Constanta.

Radu Mazare, mutat de la Penitenciarul Rahova

Radu Mazare, fostul primar al municipiului Constanta, a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Poarta Alba. Acesta urmeaza sa fie audiat intr-un dosar al DNA Constanta si trebuie sa fie mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )